reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
joanna - no nie mów, że nie napiszesz, ile przytyłaś, bo ja mam w plusie już 5,5 i czasem wpadam w kompleksy, bo prawie wszystkie dziewczyny tylko ok. 2 kg. Ale Anik mnie na duchu podtrzymuje :) Więc się nie wstydź, tylko pisz, to nam raźniej będzie.

kurczę ja tam tyję no cóż w ciąży tak trzeba mówiłąm sobe że w przyszłości jak będę w ciąży to nigdy nie będę jadła za 2

no i miałam rację bo jam za 3 :-[ ;D

Pytia, ja też 5,5 :), ale przestałam się załamywać, bo widocznie nasze organizmy potrzebują tłuszczyku :). Przed ciążą miałam dużą niedowagę, to teraz nadrabiam ;) i też jest mi raźniej, że tyjemy podobnie :)

ja mam w brzuszku 83 cm a wczesniej mialam 65cm przytyłam w sumie +2 kg teraz ważę 53 lekarz mówił że przybywam na wadze ksiązkowo

reklama
To chyba jest tak jak piszecie dziewczyny..te które były bardzo szczupłe wcześniej, muszą teraz trochę przytyć, żeby dzidziusiowi było miękko i wygodnie :) Ja szczupła nigdy nie byłam, więc dzidzuś ma wygodnie od początku.. a moja waga ani drgnie. no ale u mnie to dopiero koniec 13 tygodnia. no i zaczyna mi powoli wracać apetyt :(

Do góry