reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

ja zawsze mialam duze ale teraz to sa ogromniaste a to dopiero 4 miesiac jeju ciakawa jestem jak bedzie mleko o rany! :laugh:hehehehhhe zabije cycem buahahahha

reklama
no faceci np w sprzedawcy czy Mirka koledzy gadaja z moimi cyckami a nie ze mną (podobno buzię mam ładną - tak mówia wszscy , ale faceci i tak wolą gadać z cyckami)

kiedyś facet gadał z moimi cyckami uparcie, usiłowałam go zainteresować wyżej a on nic więc zaczęłam uśmiechać się do jego krocza i cały czas gadałam z jajkami on zaczął się czaerwienić i w końcu nie wyrobił i zapytal co ja a ja powiedziałam że skoro on z moimi piersiami to z jego penisem porozmawiam a on zwiał

reklama
Do góry