reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Ja kiedys powiedziałam Tomkowi, że jak się często i mocno pieści piersi, to można wywołać wcześniejszy poród i teraz sie trochę boi :laugh:. Jak sie kochamy to też mówi, że uważa, zeby dzidzi sie stukać :laugh: :laugh: :laugh:. Starszliwie ostrożne to moje Kochanie.

reklama
To mój mężuś w takim razie jakiś inny niż wszyscy. Zawsze podobało mu się to, że jestem szczupła i zwiększanie się rozmiarów mojej pupci raczej by go nie ucieszyło. Na razie jednak, oprócz brzuszka i delikatnie bioder, figura mi się nie zmieniła. A piersi... cóż dziwi się tylko co wieczór, kiedy one urosły? :o

ja też zwykle byłam szczupła 178 cm waga 59-60kg biodra 92 , talia - 62cm, biust 94cm przy ym 75 D/E, ale jak mi pośladki urosły i mam w biodrach teraz 96cm to mu się podoba ;)

u mnie narzeka, że znikły mi dołeczki znad pośladków, ale rekompensuje sobie to oglądaniem i dotykaniem biustu. :) niekiedy facetom dużo do szczęścia nie potrzeba. tylko seks jest terz tematem tabuuuuuu.

kati przestań ja przestaję w siebie wierzyć, zwłaszcza że śmigam teraz na płaskim a zawsze w szpilach to teraz dość żę przytyłam to jeszcę ten płaskli obcas pocieszam się tylko że z nóg łatwiej tłuszcz zrzucić niż z brzucha, poza tym tycie w nogi zdrowssze

Ja ostatnio usłyszalam w moim kierunku słówko GRUBA od mojego faceta
ale szybko zarzyczyłam sobie jak coś to grubasek a nie gruba hihhiih

no mój przyszedł ostatnio do łóżka i nazwał mnie grubaskiem :mad: ale szybko zakapował co powiedział i zacząl mówić że on bardziej przytył niz ja i że ja dobrze tyję tak jak trzeba

reklama
Do góry