reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Ja kiedys powiedziałam Tomkowi, że jak się często i mocno pieści piersi, to można wywołać wcześniejszy poród i teraz sie trochę boi :laugh:. Jak sie kochamy to też mówi, że uważa, zeby dzidzi sie stukać :laugh: :laugh: :laugh:. Starszliwie ostrożne to moje Kochanie.

reklama
To mój mężuś w takim razie jakiś inny niż wszyscy. Zawsze podobało mu się to, że jestem szczupła i zwiększanie się rozmiarów mojej pupci raczej by go nie ucieszyło. Na razie jednak, oprócz brzuszka i delikatnie bioder, figura mi się nie zmieniła. A piersi... cóż dziwi się tylko co wieczór, kiedy one urosły? :o

ja też zwykle byłam szczupła 178 cm waga 59-60kg biodra 92 , talia - 62cm, biust 94cm przy ym 75 D/E, ale jak mi pośladki urosły i mam w biodrach teraz 96cm to mu się podoba ;)

u mnie narzeka, że znikły mi dołeczki znad pośladków, ale rekompensuje sobie to oglądaniem i dotykaniem biustu. :) niekiedy facetom dużo do szczęścia nie potrzeba. tylko seks jest terz tematem tabuuuuuu.

kati przestań ja przestaję w siebie wierzyć, zwłaszcza że śmigam teraz na płaskim a zawsze w szpilach to teraz dość żę przytyłam to jeszcę ten płaskli obcas pocieszam się tylko że z nóg łatwiej tłuszcz zrzucić niż z brzucha, poza tym tycie w nogi zdrowssze

Ja ostatnio usłyszalam w moim kierunku słówko GRUBA od mojego faceta
ale szybko zarzyczyłam sobie jak coś to grubasek a nie gruba hihhiih

no mój przyszedł ostatnio do łóżka i nazwał mnie grubaskiem :mad: ale szybko zakapował co powiedział i zacząl mówić że on bardziej przytył niz ja i że ja dobrze tyję tak jak trzeba

reklama
Do góry