reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
A moja ginka poradzila zeby teraz b uwazac na kalorie i jak pic mleko to tylko niskokaloryczne jak lody to tez odtluszczone. Ja jem zwykle bo w to odtuszczanie nie wierze, nasypia jakiejs chemii zeby mialo normalny smak i tyle.

Ja mam prawie 5kg na plusie, ale poprawka - wczoraj zjadłam 2kg bananów i kolację o 1:30 ;) A dzisiaj 2 talerze pomidorowej - narobiłyście mi smaka, więc dziś ugotowałam. Pewnie z 1kg mi ubędzie. ;)

idę poszperać w lodówce może dla mnie się coś znajdzie ::)
ale coś co się tylko otwiera albo odwija nie chce mi się nic szykować chce mi się wymiotować

Ja byłam dziś po skierowanie na badzania tarczycowe- zajęło mi to 2 godziny!! Makabra!! Nastepnym razem wykorzystam moje prawa ciazowe!!!

a ja juz dlugo nie wazylam sie a teraz moja polozna ma mnie wazyc wiec hihi dowiem sie wkrotce no ale napewno z 5 kg mi przybylo bo brzuszek wielki a jem sobie roznie nawet o 4:00 rano czasami wstaje jesc:)

a ja nie mogłam spać i o 2 w nocy strasznie burczało mi w brzuchu cholernie chciało mi się jęśc aż mnie skręcało ale bałam się że jak wywlokę się z łóżka to wogóle już nie usnę no i cierpię nadal bo dopiero wstałam i wzięłam żelazo po żelazie conajmniej trzeba czekać pół godziny do śniadanka :(

reklama
ja mialam tak przez okolo 7 dni 3-4 w nocy : najpierw siusiu po przebudzeniu sie a puzniej do lodowki ... z glodu zasnac bym nie mogla teraz nie wstaje w nocy tak czesto... ale napewno mi to jeszcze wroci ... ... .. .. pozdr.

Do góry