reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
A moja ginka poradzila zeby teraz b uwazac na kalorie i jak pic mleko to tylko niskokaloryczne jak lody to tez odtluszczone. Ja jem zwykle bo w to odtuszczanie nie wierze, nasypia jakiejs chemii zeby mialo normalny smak i tyle.

Ja mam prawie 5kg na plusie, ale poprawka - wczoraj zjadłam 2kg bananów i kolację o 1:30 ;) A dzisiaj 2 talerze pomidorowej - narobiłyście mi smaka, więc dziś ugotowałam. Pewnie z 1kg mi ubędzie. ;)

idę poszperać w lodówce może dla mnie się coś znajdzie ::)
ale coś co się tylko otwiera albo odwija nie chce mi się nic szykować chce mi się wymiotować

Ja byłam dziś po skierowanie na badzania tarczycowe- zajęło mi to 2 godziny!! Makabra!! Nastepnym razem wykorzystam moje prawa ciazowe!!!

a ja juz dlugo nie wazylam sie a teraz moja polozna ma mnie wazyc wiec hihi dowiem sie wkrotce no ale napewno z 5 kg mi przybylo bo brzuszek wielki a jem sobie roznie nawet o 4:00 rano czasami wstaje jesc:)

a ja nie mogłam spać i o 2 w nocy strasznie burczało mi w brzuchu cholernie chciało mi się jęśc aż mnie skręcało ale bałam się że jak wywlokę się z łóżka to wogóle już nie usnę no i cierpię nadal bo dopiero wstałam i wzięłam żelazo po żelazie conajmniej trzeba czekać pół godziny do śniadanka :(

reklama
ja mialam tak przez okolo 7 dni 3-4 w nocy : najpierw siusiu po przebudzeniu sie a puzniej do lodowki ... z glodu zasnac bym nie mogla teraz nie wstaje w nocy tak czesto... ale napewno mi to jeszcze wroci ... ... .. .. pozdr.

Do góry