reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
hihi a ja mam coraz wiekszy brzusio:) Dzis jakos w nocy nie chcialo mi sie jesc ale jak rano sie obudzilam to odrazu wzielo mnie na czekolade ale przeciez slodkie jest niedobrze z rana jesc bo odrazu sa mdlosci eheh i jak tutaj zaspokoic wszytsko ;D

agao-a co ja mam powiedzieć? nie mam jeszcze brzucha, no może mini, we wszystkie ciuchy się mieszczę :( laski zaczęły mnie podejrzewać, że je oszukałam z tą ciążą ;(

ja też z moimi ostatnimi przedciążowymi spodniami chyba niedługo się wyściskam i do szafy na górę pojdą sobie ;)

Brzuch rośnie, nie mam w domu wagi (to dobrze), więc nie wiem jak to odbija się na wadze...

to ja nie wiem prawie 6kg na + a brzuch taki dobrze najedzony a juz myslałamże zaczyna rosnąć to ciekawe od czego ta waga

reklama
Do góry