reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
TAaak. miałaś szczęście albo wyczucie. Ja prawie zawsze jak próbuję się odegrać w ten sposób, to sama muszę uciekać później :) może dlatego, że na mnie zwykle "lecą" starsi faceci. a tacy się łatwo nie peszą :(

mój wczoraj cały czas macał mnie wczoraj po tyłku(podobno mi urósł) i piersiach łap nie mógł odkleić no i udka, a póxniej trzymał łapkę na brzusiu i z dzidzią przybijali sobie piątkę-jakie to fajne -on był przerazony ze dzidzi ciężko i mu rękę spycha ;)

moj tez sie cieszy na widok piersi (przed ciaza raczejna miano sex bomby bym sie nie nadawala)
ale jeszcze nie prztylam zbyt duzo narazie 2,5-3 kilo a zaczelam tyc od czwartego miesiaca nawet pozniej gdzies w polowie czwartego

no ja niestety przybieram i to cały czas a mój zawsze miał przed sobą duże piersi a teraz spodobała mu sie moja zwiększona pupa i mnie cąły czas po niem maca

W piątek widziałam się z ojcem Jacka i nawet On nie mógł sie powstrzymać. :laugh:. Po wyjściu dostaję sms : 'fajne mleczarnie masz :)" Ci faceci, no kto jak kto, ale były maż ??? ;D

Agao a moj prawie caly czas lapska na moim biuscie trzyma- jeszcze nie widzialam zeby faceta az tak biust krecil!!! No faktycznie urosl mi z 75B do 85C ale co facet w nim nowego widzi to pojecia nie mam!!!!

reklama
U mnie to samo. ;) Mąż cieszy się jak głupi, w nocy śpi z ręką na moim biuście. Non stop powtarza, że w końcu wyglądam jak człowiek=kobieta ;) bo mi tyłek urósł i biust. Ci faceci.... ;D

Do góry