reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Hej.
Przed ciążą ważyłam 72kg, teraz 75kg, w porywach 76kg - dziś pewnie więcej bo zjadłam 2kg bananów.
Przed ciążą ważyłam 72kg, teraz 75kg, w porywach 76kg - dziś pewnie więcej bo zjadłam 2kg bananów.
katiNJ
Fanka BB :)
No to i ja sie przyznam. Przed ciaza 68 ;D
Ale wiecie co najbardziej mnie martwi ze moja idealna ciazowa waga na koniec ciazy wg tego kalkulatora z noworodka to ponad 80kg ;D Bede baba-piec jak nic. A czuje ze przytyje wiecej niz wyliczyli mi na noworodku ;D
Ale wiecie co najbardziej mnie martwi ze moja idealna ciazowa waga na koniec ciazy wg tego kalkulatora z noworodka to ponad 80kg ;D Bede baba-piec jak nic. A czuje ze przytyje wiecej niz wyliczyli mi na noworodku ;D
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Agao, ja też więcej niż pokazują wyliczenia, ale co zrobić, nie jeść?
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Niestety nie da się nie jeść Ja codziennie o 22 MUSZĘ zrobić sobie kolejną kolację - 2 kromki chleba razowego z twarogiem - jedna kromka dodatkowo z dżemem truskawkowym, a druga z melasą. Nie ma siły - inaczej nie zasnę! Kiedyś zwijałabym się całą noc z głodu, a teraz... ciąża jest cudowna!!!!
agao pisze:a Ty jesz coś ??? bo ja dużo
tak jak najbardziej ;D nie mniej niz przed ciaza nie mam zadnych mdlosci ani zgag wiec apetyt mi dopisuje
widze ze felqua tez tak ma - spadek wagi tak juz mamy ;D ale jeszcze to nadrobimy :laugh:
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
A ja zaczynam STRAJK! Nie ważę się już, bo mam na plusie 7kg . To chyba rezultat trzech wczorajszych talerzy z kapuśniaczkiem i dwóch dzisiejszych z fasolką po bretońsku. Jak się nie będę ważyć, to chyba gębusia zacznie mi się znowu uśmiechać
reklama