reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
No to i ja sie przyznam. Przed ciaza 68 ;D
Ale wiecie co najbardziej mnie martwi ze moja idealna ciazowa waga na koniec ciazy wg tego kalkulatora z noworodka to ponad 80kg ;D Bede baba-piec jak nic. A czuje ze przytyje wiecej niz wyliczyli mi na noworodku ;D

Niestety nie da się nie jeść ;) Ja codziennie o 22 MUSZĘ zrobić sobie kolejną kolację - 2 kromki chleba razowego z twarogiem - jedna kromka dodatkowo z dżemem truskawkowym, a druga z melasą. ;) Nie ma siły - inaczej nie zasnę! Kiedyś zwijałabym się całą noc z głodu, a teraz... ciąża jest cudowna!!!!

agao pisze:
a Ty jesz coś ??? bo ja dużo ;)

tak :) jak najbardziej ;D nie mniej niz przed ciaza :) nie mam zadnych mdlosci ani zgag wiec apetyt mi dopisuje :D
widze ze felqua tez tak ma - spadek wagi :) tak juz mamy ;D ale jeszcze to nadrobimy :laugh:

A ja zaczynam STRAJK! Nie ważę się już, bo mam na plusie 7kg :(. To chyba rezultat trzech wczorajszych talerzy z kapuśniaczkiem i dwóch dzisiejszych z fasolką po bretońsku. Jak się nie będę ważyć, to chyba gębusia zacznie mi się znowu uśmiechać :)

reklama
moja waga stoi tak że wychodzę na nią bezpośrednio z łóżka ;D tylko że jak nie założę soczewek to dobrze wskazuje ale jak wejdę z soczewkami (-2,25 dioptrii) to jakoś więcej ;D

Do góry