reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Dzięki za pocieszenie dziewczyny :). W ramach podreperowania wagi, własnie zjadłam w restauracji LOT - u naleśniki z białym serem, z bitą śmietaną, polane syropem z wiśniami, popiłam koktajlem truskawkowym. PYSZNE!!!!

reklama
Mam do was prośbę: napiszcie wg karty ciąży ile przybieracie co miesiąć. maoj ginka mnie przestraszyła pomysłem o problemach z tarczycą. Mam iść i sprawdzić.

Przed ciążą ważyłam (chyba z pięć lat 4 kg)

1 ważenie: 49,3
2 ważenie: 49,8
3 ważenie: 50

Ogólnie mam 5 kg do przodu, ale patrząc na te liczby w czasie ciąży, to sama nie wiem co mam myśleć. ;(

normalna waga 60kg

pierwsze ważenie : 62,5
drugie ważenie: 63,7
trezcie ważenie 65,2

domowe ważenie : 60-62.5-64

Kinga, u Ciebie też.

a tarczyce i tak warto sprawdzić.

ja miałam
tuz przed (66)

8 tyd 66,1,
9 tyd 66,5,
13tyd 68,
16tyd 68,7,
18tyd 70

Kinga 45 kg.przed ciaza ::)jakie chucherko ;)

Ja przed ciaza-47
1).48kg
2).48kg
3).49.3kg
4).51kg(ale to na wadze w domciu)

A ty sie jeszcze niczym nie przejmuj moja przyjaciolka zaczela tyc dopiero w 5 m-cu................i byla grubas na koniec ciazy

reklama
Do góry