reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
Ja rano 55, więc jest +6 od początku ciąży. Wieczorem potrafę ważyć do 57kg.

A z karty ciąży:

I - 48.5
II - 51.5
III - 55.5 (to było 11 dni temu)

Waga u mojej gin pokazuje to samo co moja :), więc jeśli teraz jest 55, to wierzę w to na 100%.

Sylwiu!! Grubasku!! Pocieszyłaś mnie. I Wy dziewczyny też. Wczoraj byłam u tesciowej, która od poczatku ciąży twierdziła, że ładnie przybrałam i wyglądam lepiej, a wczoraj, kiedy Rafał wujek powiedział, że schudłam (widzieliśmy sie w sierpniu), mama Rafała tylko pokiwała głową na znak zgody!! Zwariuję!!!

ja mam +6 oczywiście koleżanki twierdzą że nie widać tylko trochę brzuch-nie wiem czy to szczere
ja czuję się jak słoń przytyły mi uda a na twarzy czuję się jak ksieżyc w pełni :)

Ja przed-61 kg
1-wsze wazenie-61,7kg (8-y tydzien)
2-gie wazenie- 62,5 kg (12-ty tydzien)
3 wazenie- 65 kg (16-ty tydzien)

hihi- ostatnio nie tylko w zadne spodnie ani spodnice sie nie mieszcze, ale nawet koszula mi sie nie dopiela ;D Wlasciwie zadne ciuchy sprzed ciazy, oprocz sweterkow, na mnie juz nie pasuja :laugh: Musze sie wybrac do sklepu.

Ja przed ciążą ważyłam 63 kg
1-sze ważenie 60,8 kg (8 tydzień)
2-gie 61,7 kg (13 tydzień)

Ciekawa jestem co czeka mnie teraz. Też zaczynam nie mieścić się w żadne spodenki- brzusio wystrzelił w ciągu kilku dni :-) Ojej...

reklama
Do góry