reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Ja mam na + 5 kg :laugh:, ale wiekszosc poszla w biust i brzuszek- jakos w tym tygodniu zaczal byc widoczny. Zastanawiam sie czy to wszystko tl\szczyk (bo czesc to na pewno), czy moze jednak dzidzia sie rozkopuje

reklama
od dziś postanawiam:
*nie jeść słodyczy
*nie jeść chipsów!!!!!!!!!!!!!!
*nie jeść po 20!!!!!!!!!!!!!
*jeść duuuuuuuuuużo warzyw,owoców i nabiału
*systematycznie ćwiczyć
*dbać o swoje ciało dwa razy bardziej!!!!!

ufffffff
a teraz życzę sobie powodzenia,niestety dla osoby,która ma wieeelkie skłonności do tycia i która praktycznie całe życie była na diecie każdy dodatkowy kg jest katastrofą...

czytałam że przy moich wymiarach czyli brak niedowagi i nadwagi w II trym. powinno sie maksymalnie przytyć 6.5kg a ja mam prawie 5 kg a mam prawie 18 tydzień czyli ile 4,5 miesiąca czyli zostało jeszcze 1,5 miesiąca i 1,5 kg ups muszę uważać ;)

aga w drugim trymestrze czy do końca II trym.
bo jak w drugim trymestrze to masz iwekszy zapas, odlicz to co przytyłaś w pierwszym :)

a na noworodku .pl jest kalkulatow wagi, całkiem przyzwoity ;)

reklama
Do góry