reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

A ja nawet nie wiem ile przytylam. Zwaze sie jutro jak bede w przychodni. W kazdym razie talii juz nie mam,brzuszek tez dosc widoczny.

reklama
Dzisiaj postanowiłam się zmierzyć i wyszło, że mam 92 w piersiach i 82 w pasie :), jeszcze trochę i dogonię męża, który ma 105 :). A właśnie, mój mąż tyje razem ze mną :)

Pytia, mój Hubcio wkurza się, że jem po 5-6 razy dziennie i ciągle mi mówi, że nie będzie ze mną jadł tylu posiłków, bo przytyje, ale jak już jedzonko jest na stole, to pierwszy leci :) do korytka :)

Anik- i suuuper ;) solidarnie, a jaka słodka będzie potem puszysta rodzinka. Muszę Ci się przyznać że mój Grzesio też tyje razem ze mną. Mamy oboje nieposkromioną  ochotę na słodycze i cieszę się bo jest mi raźniej. Nawet humorki zdarzają nam się obojgu ;). Nie ma to jak bycie w ciąży- RAZEM  ;D

reklama
Do góry