reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

od poczatku ciazy przytyłam 4 kg...teraz waze 48 kg...wszystko poszło mi na brzuszek i na piersi:)..jem kilka razy dziennie ale w małych ilosciach....

reklama
A ajkos ostatnio troche stracilam apetyt (tzn. w porownaniu do tego c bbbbbylo w 2-gim mmiesiacu) i jak sie okazalo waze 63 kg. czyli od poczatku przytylam raptem 2 kg.Ale za to z powodu brzuszka nie moge juz dopiac wlasciwie zadnych spodni- dzi idziemy z mama na zakupy :)

Poczatkowa waga 47kg-teraz 50-w koncu zaczynam tyc :)no a ja myslalam ze tylko w brzuszek wejdzie a cosik mi sie zdaje ze nie tylko........no i nie wiem kiedy na udach dopadl mnie celulit :mad:to akurat mi sie nie pododa,musze zaczac masowac porzadnie....sszkoda ze chlopa nie ma to by mnie wyreczyl:-)

azik muszezminic suwakgdzie tam 16 tydzien tak mi zamieszali z tym terminem ze sama juz nie wiedzialam kiedy zaszlam
w ciaze, wszystko siewyjasnilopo usg w szpitalu marcowa mama jestem z krwi i kosci

:laugh: Muszę się podzielić... moja waga wreszcie drgnęła w dobrą stronę... +2kg ;D A ja apetycik mam. A jak u was mamusie z wagą i samopoczuciem? Bo mi się sprawdziło że mdłości w drugim trymestrze mijają. Pozdrawiam!

U mnie tez mdłosci mineły zupełnie. I nawet brzuszek się zaokrąglił i to w przeciągu kilku dni, więc pewnie też coś przybrałam na wadze, ale to się dopiero okaże w piątek, jak wrócę do Polski, bo tu nie mam wagi.

mój apetyr rośnie z dnia na dzień waga wyjściowa ok 59 kg teraz 63 ::) no cóż gdyby nie te rodzynki w czekoladzie i jakieś 5 bułek na śniadanie :-[

reklama
a ja po majowym odchudzaniu (-10kg) jem bardzo małe porcje, ale za to co przerwę, dzieci sie smieją że co mnie widzą to ja jem ;)

Do góry