reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Agao, a ile normalnie wazysz? Bo ja tez mam 178 cm i normalnie waze 61 kg. A teraz jakies 64:) Przynajmniej na mojej domowej wadze:)

reklama
AniaM zwykle latem ważę około 58 kg a na zimę wrzucam do 60 kg czyli średnio ważę 60 kg a teraz już 63 kg żywej masy :laugh:

to zależy jeszcze od proporcji i kośćca wagi mięśni i kości
no wiesz AZIK tłuszcz jest lżejszy można mało ważyć a być tłustym
kurdę właśnie wczoraj wypatrzyłam na swoich udach cellulit można w ciąży coś na to stosować rewelacyjny ale mocny jest GALENIC ELANCYL ale jest piekielnie mocny i nie wiem czy coś z niego nie przeniknie głęboko ;D

agao, no właśnie podobno kremy na cellulitis są w ciąży nie wskazane :( Zazwyczaj głęboko penetrują skórę i to rzekomo może dzidzi zaszkodzić. Ale tak do końca mnie to nie przekonuje, bo np. kremy na rozstępy nie maja takich przeciwskazań... Sama nie wiem.

PYTIA też słyszałam dlatego nie zaryzykuję
na rozstępy tzn po to żeby ich nie mieć stosuję MUSTELA 9 mois można ją stosować przez cały czas trwania ciąży przetestowana jest w rodzinie i wśród znajomych ale podobno rozstępy też zależą od genetyki

kupiłam w aptece , chyba tylko jest w aptekach
niestety sporo kosztuje w wawce kupiłam po 92 zł
tuba ma 200ml jest gęsta , ładnie pachnie i dobrze się wchłania mimo że jest tłusta, podobno niezły jest FISSAN też w aptece około 25 zł ale śmierdzi i nie za bardzo się chce wchłaniać
tą mustele mam już 14 tygodni a smaruję się rano i wieczorem a zostało mi jeszcze 1/3 tuby

reklama
A ja ja widzialam w perfumerii,panie byly bardzo mile i daly mi 4 probki. Dobrze sie rozprowadza i przyjemnie leciutko pachnie. Dostalam tez 2 probeczki Rilastilu w zelu. Jeszcze go nie przetestowalam.

Do góry