reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

a ja mam niecałe 2 kg na plus od poczatku....

całkiem nieźle, biorąc pod uwagę że poprzednim razem miałm już w tym czasie +5....

reklama
No ja też coraz bardziej się martwię, bo stoję w miejscu ciągle, no i brak apetytu, co prawda nie mam mdłości ani wymiotów ale do jedzenia generalnie się zmuszam a to już drugi trymestr.

ja od poczatku przytylam tylko kilogram,tak sie zastanawiam czy oby nie za malo?dzisiaj zaczelam 4 miesiac,moze teraz zaczne tyc :-)

a ja najpierw schudłam 2 kg a teraz przytyłam 2 więc tak jakby stoję w miejscu ale mdłości przeszły a wrócił apetyt :)

ja przytyłam 3 kg kuż a to dopiero 14 tydzień

pocieszam się że przy moim wroście (178cm) jakoś to będzie chociaż moja kuzynka jest w 8m-cu i przytyła 19kg

reklama
Do góry