reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

a ja znowu w 2 tygodnie straciłam 2 kilo. A przecież normalnie jem.Sle brzuszek juz powoli zaczyna byc widoczny z czego bardzo sie ciesze!

reklama
Martwie sie troszeczku bo podczas ciązy zamiast przytyć schudłam 3kg apetytu nie mam i siakoś chyba nie zanosi sie na większe zmiany:( waze 47,2 kg troszku mało choć wzrostu też zbyt wiele nie mam hehe bo zaledwie 160 cm Ginekolog powiedziała, że fafołek narazie roziwja sie prawidłowo ma 4,7 cm ...mi jednak wydaje sie, że jest troszku za maly:( Zmęczona jestem juz tym zmuszaniem się do jedzenia, mdłosciami zachciankami Chcę się juz obzerać!!!!hehhehe:)Smacznego mamuśki:*

Nie przejmuj się Anik, mój tez nie rośnie, a czasem mam wręcz wrażenie, że się zmniejszył. Ale dzidziś jak najbardziej w porządku, więc się nie przejmuję :)
Manguś, dzidziusie różnie rosną, jedne są mniejsze, inne większe, więc się tym nie sugeruj. Co do apetytu - mimo jego braku pilnuj się, by jeść regularnie, bo dzidzia tego potrzebuje :)

Hej, gdzie w Warszawie jest ten H&M Mamma? Bo tez mi sie ciasne spodenki robia:) I to wlasnie zwykle wieczorem. Strasznie nie moge sie doczekac kiedy sobie kupie ogrodniczki, ale postanowilam poczekac do kolejnego USG:) czyli do konca pierwszego trymestru (to juz za niecale 2 tygodnie:) )
Pozdrawiam wszystkie urocze ciezaroweczki:)

Aniu, H&M MAMA jest w:
-Wola Park,
-Arkadia,
-Reduta.

Ja już mam po kimś :) ciążowe ogrodniczki i muszę stwierdzić, że jeszcze na mnie poczekają w szafie około 1,5-2 miesięcy :), bo mam za mały brzuszek, więc nie wiem Aniu, czy nie lepsze na teraz jakieś spodenki w gumkę, ale zrobisz jak uważasz.
Jeśli chodzi o H&M to ceny spodni są tam bardzo wysokie, od 120 w górę.
Dzisiaj znalazłam fajny sklep Internetowy z różnymi ciążowymi ubrankami, więc jeśli któraś chce, to zapraszam na:
http://www.bebefield.pl/Promocje/index.php?width=1280&height=1024

Zapomniałam napisać moje drogie dziewczynki, że w pierwszym trymestrze przytyłam równe 4kg!!! Wszystko poszło w piersi, brzuszek i trochę w uda, bo zrobiły się jakieś pełne, ale z tego to akurat nie jestem zadowolona :(

ciuszki ladne - ale ja nie umiem kupowac bez przymierzania - a co jak spodnie beda za krotkie ? albo nie beda lezec ? albo za male/duze ? i badz tu madry ...

ja jestem w 12-nastym tygodniu i dopiero wczoraj okazalo sie ze od poczatku ciazy przytylam az 1 kg! :) nie wiem czy sie cieszyc czy nie... jem wiecej niz zwylke, brzuszek jescze nie rosnie, gdyby nie mdlosci, wymioty i karta ciazy to w ogole nie zauwazylabym tej ciazy ...

reklama
Magdalena to chyba normalne, że przy mdłościach prawie nic nie przytyłaś. Prawie wszystko co jesz - wydalasz. Nie przejumuj się - na pewno jeszcze przybierzesz na wadze i będziesz miała tego dość ;) Ja nie miałam na szczęście mdłości i przytyłam już jakieś 4/5 kilo. Ja się wagą nie przejmuję, tylko lustrem. Bo ja to ewidentnie widzę gdzie poszło - tam gdzie byłam zawsze szczupła. Czyli w ramiona, piersi ( Mój rozmiar mnie pociesza ;) )w uda i na buzi. "Kaczy kuperek" miałam zawsze, więc się nim nie przejmuję ;)

Do góry