reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

kurcze... a ja nadal wagowo nic nie utyłam!!! a wcinam nieźle! przed ciążą wogóle nie jadałam ziemniaków, pieczywa itp. i tyłam (musiałam naprawdę dużo ćwiczyć żeby waga stała w miejscu), a teraz jem, nie chodzę na siłownię, nie jeżdżę na rowerze i nic!!! ja chcę mieć brzuszek!!! :)
chociaż wydaje mi się, że talia mi się zwiększyła - nie wspominam o biuście - to koszmar :mad: :mad: :mad:

reklama
Ja po weselnym torcie i ciastach przytylam 1/2 kg ale i tak wciaz mam minus 1. Ciesze sie ze nie tyje, apetyt mam za to ogromny i pozeram wszystko w zasiegu wzroku- im tlustsze tym lepiej... Ale za to uprawiam codziennie jakis sport i az czasami zaponam ze jestem w ciazy i musze zastopowac... Dla tych z was ktore wybieraja sie do H&M do spodnie ciazowwe- polecam takie z kieszeniami ala bojowki(szare lub czarne)- sa super wygodne i nie widac na nich brudu:) Biust z rozmiaru D na szczescie nie urosl mi za duzy, ale sie bardzo podniosl i ujedrnil ku uciesze mojego Michalka i teraz wygladam troche jak pamela- nawet jak wloze bluzke bez biustonosza, co kiedys bylo nie do pomyslenia. Jestem bardzo zadowolona:)

co do piersi to pewnie każdy z naszch mężów się cieszy, hihi, mnie też sporo urósł, nie mieszczę się w żadne poprzednie bistonosze, na razie jeszcze noszę taki od treningów bo jest miękki, ale i tak będę musiała sobie coś zafundować, tylko nie wiem jak długo jeszcze będą rosły, czy też nie możecie spać na brzuchu?

Wczoraj gin mnie zważyła: 60kg!!! Czyli 4 kg w plusie. Tyle, że nie wiem, gdzie mi się to podziała, bo nic nie widać...

To chyba różnie bywa, u mnie na wadze nic nie widać :) za to wieczorem....mój brzuchol wygląda jak w piątym miesiącu. najśmieszniejsze jest to, że rano spokojnie dopinam spodnie, a jak wracam po południu do domu- porażka. najchętniej bym je zdjęła na środku miasta. albo przynajmniej rozpięła :)

reklama
Do góry