reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

KingaP pisze:
Aniu! Poród - czynność nieodwołalna :) "Najlepsza" jest świadomość tego, że nie ma wyjścia :)

Dokładnie Kinga.
Kiedy zaczął sie mój poród (pierwszy), to ogarnęła mnie takai panika, że miałam ochote zwiać.
A potem przyszło oświecenie- "przecież nie ma innego wyjścia"
I lęk minął.

Ja jestem 11 i pół na plusie ;D

reklama
Bylam dzis na ostatniej wizycie u ginki i kurde w przeciagu tyg utylam ponad 3kg. W sumie mam 25kg wiecej niz przed ciaza ::) Mama Oli idziemy lep w lep, mam nadzieje ze szybko zrzucimy.

u mnie po dzisiejszej wizycie 11kg na plus....mam nadzieję,że już niedługo to się skończy...

katiNJ pisze:
Bylam dzis na ostatniej wizycie u ginki i kurde w przeciagu tyg utylam ponad 3kg. W sumie mam 25kg wiecej niz przed ciaza ::) Mama Oli idziemy lep w lep, mam nadzieje ze szybko zrzucimy.

Kati, to chyba woda, bo u mnie jest podobnie. Nie martw się! :-*

ja schudłam 3kg, spodnie ciążowe zjeżdżają mi z dupska, ciągle je podciągam ;)
chcę już kwiecień!!!!
dobija mnie ta jedna wielka niewiadoma :mad:

też bym chciała apetytu nie mieć
uwaga moje żarcie z dzisiaj:
4 bułki z ędliną majonezem i ogórkiem
paczka biszkoptów
4 jabłka
pół słoika nutellui

makaron z gulaszem i papryką
7 marchewek
500ml jogurtu milko

3 bułki z pomidorem i sałatą
grejpfrut
klopsiki z ogórkami kiszonymi

pierogi z pieczarkami
2 jabłka

i do tego duuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżóoooooooooooooooooooooooooo picia

reklama
A moje dzisiejsze zarcie to 4 kanpaki, dwie surowki, ryz z warzywami, 3 bit. Ale tylko z racji tego ze caly dzien poza domem. Ale codziennie wtranżalam cos slodkiego (dzis to i tak lajcik) ale od jutra koniec !!!!!!!!! Jutro wskocze na wage i zobaczymy co mi pokaze

Do góry