reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

KingaP pisze:
Aniu! Poród - czynność nieodwołalna :) "Najlepsza" jest świadomość tego, że nie ma wyjścia :)

Dokładnie Kinga.
Kiedy zaczął sie mój poród (pierwszy), to ogarnęła mnie takai panika, że miałam ochote zwiać.
A potem przyszło oświecenie- "przecież nie ma innego wyjścia"
I lęk minął.

Ja jestem 11 i pół na plusie ;D

reklama
Bylam dzis na ostatniej wizycie u ginki i kurde w przeciagu tyg utylam ponad 3kg. W sumie mam 25kg wiecej niz przed ciaza ::) Mama Oli idziemy lep w lep, mam nadzieje ze szybko zrzucimy.

u mnie po dzisiejszej wizycie 11kg na plus....mam nadzieję,że już niedługo to się skończy...

katiNJ pisze:
Bylam dzis na ostatniej wizycie u ginki i kurde w przeciagu tyg utylam ponad 3kg. W sumie mam 25kg wiecej niz przed ciaza ::) Mama Oli idziemy lep w lep, mam nadzieje ze szybko zrzucimy.

Kati, to chyba woda, bo u mnie jest podobnie. Nie martw się! :-*

ja schudłam 3kg, spodnie ciążowe zjeżdżają mi z dupska, ciągle je podciągam ;)
chcę już kwiecień!!!!
dobija mnie ta jedna wielka niewiadoma :mad:

też bym chciała apetytu nie mieć
uwaga moje żarcie z dzisiaj:
4 bułki z ędliną majonezem i ogórkiem
paczka biszkoptów
4 jabłka
pół słoika nutellui

makaron z gulaszem i papryką
7 marchewek
500ml jogurtu milko

3 bułki z pomidorem i sałatą
grejpfrut
klopsiki z ogórkami kiszonymi

pierogi z pieczarkami
2 jabłka

i do tego duuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżóoooooooooooooooooooooooooo picia

reklama
A moje dzisiejsze zarcie to 4 kanpaki, dwie surowki, ryz z warzywami, 3 bit. Ale tylko z racji tego ze caly dzien poza domem. Ale codziennie wtranżalam cos slodkiego (dzis to i tak lajcik) ale od jutra koniec !!!!!!!!! Jutro wskocze na wage i zobaczymy co mi pokaze

Do góry