reklama
M
monika_pk
Gość
kobietki !!! nie martwcie sie na zapas !! znam kilka kobiet które przytyły w ciazy po 30 kg....a teraz nadal wygladaja jak szczypiorki....no cóz wiele zalezy od nas...diety,cwiczen...karmienia piersia ..i takich tam
Milla
Mamy marcowe 06
ja co prawda duzo nie przytyłam ale kto to wie ile mi jeszcze dojdzie. Potem trzeba bedzie uwazac na to co się je. Przymanjmniej ja cos czuje ze bede musiala (ja alergiczka tata bobo alergik) + karmienie piersią przynajmniej (do pol roku sie postaram) + spacery z maluchem i bedziemy jak nowe. Ja tylko sie boje jak bedzie wygladal brzuchol po porodzie. Bedzie trzeba go troche pokatowac.
anian
Fanka BB :)
agao pisze:czuję się jak świnia buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a ja jak żółw...chodzę wolno, żeby wstać z łóżka potrzebuję pomocy, bo inaczej się nie da...oprócz tego jestem gruba jak hipopotam...jednym słowem zoo. ;D ;D ;D
anian
Fanka BB :)
agao pisze:ja dość że mam kształty prosiaka to jeszcze kolor skóry podobny- brak opalenizny no i ta szczecina : :
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
agao, nie przejmuj sie!!!!!!!
ja jestem z czerwcowomajowa i mam juz prawie 10 na plusie, przez te 3 miesiace co mi zostaly pewnie z 9 kilo przyjdzie wiec optymistycznie patrzac powinnam dobic do 18......ostatnio co miesiac przychodzi mi 3kg i nie mam pojecia skad, bo nie jem ani duzo, ani niezdrowo!
byloby Ok gdyby nie urocze komentarze rodziny, ze przytylam stanowczo za duzo i ze mam sie pilnowac!
na szczescie maz mnie wspiera i wcale za tluscioszka mnie nie uwaza
nasze organizmy poprostu zbieraja zapasy w inny sposob ;D ;D ;D
powodzenia dziewczyny!!!!!!!!!!
ja jestem z czerwcowomajowa i mam juz prawie 10 na plusie, przez te 3 miesiace co mi zostaly pewnie z 9 kilo przyjdzie wiec optymistycznie patrzac powinnam dobic do 18......ostatnio co miesiac przychodzi mi 3kg i nie mam pojecia skad, bo nie jem ani duzo, ani niezdrowo!
byloby Ok gdyby nie urocze komentarze rodziny, ze przytylam stanowczo za duzo i ze mam sie pilnowac!
na szczescie maz mnie wspiera i wcale za tluscioszka mnie nie uwaza
nasze organizmy poprostu zbieraja zapasy w inny sposob ;D ;D ;D
powodzenia dziewczyny!!!!!!!!!!
reklama
agao pisze:szok waga mi stanęła od tygodnia niecałe 18 i waga stoi tylko ciekawe czemu brzuch nadal rośnmie czyżby dzidiza ciągnęła z zapasów na udach i biodrach????
MĄDRA DZIDZIA!!!! ;D ;D ;D