reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Melduję, że u nas pierdzielec sprzątaniowy odezwał się na dobre w piątek, najgorsze jest to, że już nie mam co robić :(. Dzisiaj pitraszę faworki, bo inaczej szału dostanę, od dłuższego czasu i tak siedzę jak na szpilkach i czekam na rozwiązanie... To gorsze niż czekanie na egzamin! :mad:

Hmmm, ciekawe kiedy urodzę, skoro nie mam już nic do zrobienia i zaczynam odczuwać psychiczny spokój, że ze wszystkim udało mi się zdążyć ::)

reklama
Anik- na watku glownym zadalam ci pytanko- zjarzyj pliiiz :)

Kinga- ja wiem ze porodu nie unikne, balam sie tylko, ze ten moj ped do sprzatania zapowiada porod za pare dni, a to byl poczatek 35 tygodnia- spanikowalam, ze dzidzia za wczesnie przyjdzie na swiat :)

Ja też z miłą chęcią pobrykałabym po domu ze szmatą. Zazdroszczę Wam. Gęsiej skórki dostaję widząc nasze okna... A tu taka pogoda, że Rafał nie zgodzi się ich myć... buuu

Kinga ja teoretycznie tez mam lezec. Ale nie daje rady- i psychicznie i fizycznie (biodra bola i sie dusze). Wiec laze i troszke robie, ale staram sie z rozsadkiem- nie myje okien (wewnatrz maz je umyl, na zewnatrz teraz nie ma sensu. Firanki tez maz wypral :) a podloge delikatnie przetarlam szmata stajac na niej noga :) Mocniej zabrudzone miejsca umyl maz i on tez odkurza. Prasowalam na siedzaco, a naczynia w kuchni myje caly czas i nic sie nie dzieje, wiec dlaczego teraz mialoby zaczac? Tylko nie podnosze nic ciezszego niz jakies 1,5 kg :) I jak tylko sie zmecze to sie klade (po kazdej aktywnosci leze jakies 2 godziny :) )
Ale gosci tez nie obsluguje- nie chce mi sie ;D

mi lekarz kazał odpoczywć i nic nie robić do porodu ale mnie nosi i najchętniej coś bym zrobiła ale sama nie wiem co żeby się nie przemęczyć może coś zjem ?????? ;D

reklama
Do góry