reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
I przybędzie kolejny dzieciaczek. Niech moj gdzies wyjdzie za 2 tyg. bardzo bym chciala tak w 38 tyg. Ale co ja mam do gadania

Moja waga też stanęła w miejscu- tzn jest na minusie 13. Ale i tak zapasik do karmienia będzie. ;). co do tłustego czwartku - to i tak pewnie nie zjem pąćzka- dieta cukrzycowa :(. JA chce sie rozdwoić po 21- chce urodzić małego baranka a po dzisiejszej wizycie u lekarza są duuuże szanse na to :)

KingaP pisze:
kati! a jak Twoje samopoczucie w związku z cc? mam nadzieję, że dobre nastroje nie opuszczają Cię

samopoczucie w miare. Z jednej strony nie moge sie doczekac z drugiej sie boje. Po kazdym posilku od kilku dni ganiam do kibelka ;D I ciagle mam wrazenie ze z czyms nie zdaze. Wszytsko dla malucha (chyba) mam, torba od 3 tyg spakowanauowac , ubranko na wyjscie dla synka tez. W lodowce zapasy zrobione, obiadki na kilka pierwszych dni zamrozone. Zostalo mi zrobic jeszcze pranie dla nas, zagonic meza zeby poodkurzal mieszkanie, przygotowac posicel i spanie dla mamy (przylauje w piatek-hura-bo maz nie dostal wolnego w pracy, tzn dostal ale tylko na sam porod bo.Jutro na ktg i na ostatnia wizyte do ginki. Nie wiem skad u mnie ten ped do sprzatnia, mowe wam najchetniej to bym cale mieszkanie szczoteczka do zebow wyszorowala.

KatinJ znam ten bol- tez mam ostatnio ped potworny do sprzatania i porzadkowania. Az sie boje ze to zapowiada porod.

reklama
Do góry