reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iława

hej my juz tez jakis czas na nogach jestesmy. Filip był juz rano ze mną po zakupy w sklepiku:)
aneta no u nas to samo bo ja lubie horrory a mąż nie bardzo ale ogląda ze mną mimo wszystko.
Dzisiaj szykujemy die na gościnkę około 13.

ide po kawkę
milego dnia

reklama
No prosze diewczyny się goszczą :)
Kinga gościnka o 13 to pewnie z obiadkiem co?
Anetko ach fajnie masz, że psiapsióła przyjeżdza... Ja posiadam takowe dwie :) Jedną na szczęście mam na miejscu...a z drugą obowiązkowo w stałym kontakcie heheh Fajnie pogadacie sobie... Tylko mąż musia zająć się Wiki...bo przez dwa tygodnie jak się nie widziałyście to buzia całą noc wam się zamykać nie będzie :)
Ja mam nadzieję, że do mnie przyjaciółka wpadnie w tygodniu...ma kawałeczek ale to nic. W końcu to przyjaźń z podstawówkowej szkolnej ławki!! Uff aje na szczęście drugą mam bliziutko :)
Jakubcio teraz mi zasnął...idę budzić meża, trochę posprzatam i jak mały wstanie to idziemy na podleśne...na kawcię :)

Ja posprzatałam...poszlam po drożdźóweczki na śniadanko...umyłam włoski...
Achłopcy dalej śpią... Marcina budziłam...ale stwierdził, że nie wie czy do pracy jedzie :) I śpi hehe

a my już po spacerze:) nie brałam w ogóle wózka tylko pochodzilismy sobie. Filip sam potem do domu skręcił hehe zmęczony już był.
marta goscina na 13 ale nie wiem dokładnie jak wyjdzie bo obiad juz mam w domu gotowy wiec zjemy u nas i dopiero pojedziemy:) Tam Filip bedzie miał towarzystwo bo bedą jego kuzyni nieco starsi i kuzynki 3letnie:)

ide teraz zrobic cos na drugie sniadanie:)

Ja wróciłam niedawno od koleżanki.
He mąz dzisiaj w domku więc zrobiliśmy mu wolne i pojechalismy autem :) Hehehe leniuch dzisiaj ze mnie :)
Potem na małe zakupki i Jakubcio pomału szykuje się spać :)
Anetko a jak u was po spacerze?
Kinga udanej gościny.

Widać Wikusi służy nowy wózeczek. Super!!
A ja dzisiaj lofruję :) Przed chwilką byłam u psiapsóły a Jakubcio z tatusiem został :)
Aaaa a druga psiapsióła przyjeżdża...ale w piatek na loferki do mnie :) Ale się cieszę :)

reklama
Aaaa Anetko gadalam z Kasia-moją psiapsiółką...no wiesz znasz ją, mieszka w moim bloku :) mowi ze chetnie by sie z toba spotkala ona wezmie coreczcke ja jakubka i sie spotkamy na kawce bo sto lat sie nie widzialyscie.
Co ty na to?

Do góry