reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

reklama
Ja też bym wypila drinola... he ale nie sama :)
Mam redsa...ale jakoś weny brak...bo jak to tak samej?
Anetko nie wytrzymuję... Ale cóż... Nadrabiamy w dzień ;)

hej
marta oglądaliśmy Projekt Monster, bardziej triler sf niż horror ale bardzo mocny!!! polecam.
znowu sama jestes bidulko, w dzień nadrabiacie pewnie jak Kuba sobie drzema hehehe;-)
aneta miłego wieczorku. Film był ekstra mówię ci sciągnij sobie.
Ja już ściągam następny film; sierociniec The Orphanage | Official Movie Site | Now Playing in Theaters! nie wiem czy słyszałyście ale to jest bardzo mocny horror i juz sie nie moge doczekać kiedy go obejrzę!

cała ja... mam pierdolca na punkcie strasznych filmów :-p

Dobranoc dziewczyny!

Oj Kinga...
Ja też lubię horrory...ale póxniej Marcin ze mną do lazienki musia chodzić... A poza tym te samotne noce...i nie ogladam...
A tak poza tym gdzie sie wybierasz?!
A ze mną kto pogada?!

Mnie horrory jakos nie ruszają tz nie boje sie później he ale w trakcie oglądania to grrr na maksa adrenalina jest hehe
No marta moge jeszcze z tobą chwile pogawędzić jak chcesz ;-)
co jutro bedziecie robic?

My jutro leniu****emy :)
Jeszcze nie wiem może odwiedzi nas koleżanka z olsztyna ale to nic pewnego...
A wy co planujecie?

Hej!
Śpiochy wstawać!
I ja dzisiaj pospałam prawie do 7 heheh Tylko po 2 w nocy Jakubek do mnie przydrepta...pić mu cję chciało, bo dostał troszkę herbatki-zawsze dla niego mam w razie czego- i zasnął :)
A teraz już bawi się pustym pudekiem :)

reklama
Do góry