reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

mój Filip jak wstał woła mama sisii i idzie po nocnik do łazienki, przyniósł do pokoju zdjął mampka sam! walnął obok mówiąc bebe i usiadł zrobił siku pomogłam mu wstać wziął pampka i zaniósł do kosza.
tak mnie potrafi dziecko w ciągu dnia zaskoczyc:szok::-D chodzi mi oczywiscie o rozebranie z pampka bo cała reszta to już norma he. :-)

a jak tam wasze dzieciaczki??

reklama
My też już po spacerku...i zakupach.
Musialam kilka rzeczy kupić a i przy okazji Jakubowi cos skapło :)
Mam już kuchnie i łazienkę wysprzataną zaraz biorę się za okna... Dobrze, że mi siostra pomaga :)
My w sobotę będziemy mieli wesoło...wyprawiamy roczek... :)

ja własnie tez robie obiad, w sumie juz koncze:)
Filip jeszcze nie mówi kocham cie ale za to tuli sie juz do nas i całuje:-) co jest urocze poprostu!

czekam, zaraz mąż wróci z pracy i jedzie do nastepnej na chwile, potem jedziemy z synkiem do balonowego miasteczka:-)
ja na solar dopiero w poniedziałek ide, zawsze raz w tygodniu:) tez to lubie i zawsze po solarze mam dobry humor heh.
Dzis mąż chce mi buty kupić bo mówi ze powinnam mniec do spódnicy jakies fajne:-p wymyślił no.. hehe też jest cudny!
ach ci moi chłopcy:laugh2:

nie wiem nic wiecej Aneta bo mąz tylko tyle mi wspomniał narazie. Nie wiem czy to w ogóle w iławie jest.
a co do butów to widze ze nasi męzowi mają podobny gust hehe ja mam czarne pantofelki tez boskie :))

Aneta musimy sie kiedys z dziecmi na spacer wybrac to sie pobawią razem:) Filip to podrywacz mowie ci;) heh

no leci czas bardzo szybko my za 6mies tez 2 lata Filipowi wyprawiamy:)
martaja bedzie sie działo he;) tylko ty tam grzecznie moja droga! ;)

reklama
Do góry