reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

A ja własnie wróciłam od ginka, byłam prywatnie. Dostałam skierowanie do szpitala na zabieg, bedą mi wycinali nadżerkę i w koncu bede miała z nią spokój!

Aneta a jak twój mąz ma na imie? i skąd oni sie znają? no skoro tak to i my musimy sie poznać heh ja musiałabym zdjecie twoje zobaczyc to może bym skojarzyła kim jestes. :)

ok teraz zbieram Filipa i idziemy po ojca do pracy;-)
narazie!

reklama
wiesz ja taka młodziutka tez juz nie jestem heh. a tak w ogóle to nie mam wyboru. mam IIIgrupe nie wiem czy wiesz ale to juz są rakowe sprawy. Muszą mi ten zabieg zrobić bo moge dostac raka kobiecych spraw. Byłam u lekarza i rozmawialam z nim. Jestem zdecydowana. A to ze po tym zabiegu są problemy z zajsciem w ciąże to bzdura mam wiele kolezanek które juz mialy usówaną nadzerke i mają 2,3dzieci:)
Wiem co robię Anetko! ;) Nadrzerke trzebe usować! zwłaszcza z IIIgr.

No a gdzie ty mieszkasz?
kurde mówisz ze mnie kojarzysz i teraz mam nerwa bo ja nie wiem z kim gadam hehe

moje dziecko wscieka sie własnie z tatulkiem heh :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga masz rację zrób porządek z nadzerka jak najszybciej... Ja na szczęście tylko będe miała wymrażaną.
Cywaniak i sofa wyprane :) Jakub szalał przy odkurzaczach he. Potem była u mnie koleżanka z synkiem o dzień starszym od Jakubcia. Ależ chłopcy fajnie się bawili.
A teraz mały już dawno spi :)
Ja mam trochę robotki więc zmykam...

Ale się tu rozmowa kręci :baffled:
My już na nogach... Zaraz jedziemy na dworzec po moją siostrę. He pewnie przywiezie już prezent dla Jakubka... Hehe a ja się cieszę.
A później muszę kilka spraw pozałatwiać i dzisiaj chcę generalne porządki zrobić.
Miłego dnia życzę.

reklama
hej. No ciesze sie że podzielacie moją decyzje o usunięciu nadżery;) bedzie dobrze!
Wczoraj padłam zaraz jak Filip nam zasnął.. mąż potem przyłączył sie do mnie i tak spaliśmy już do rana he. tv grał do 4 rano! cóż czasami człowiek jest tak mocno zmeczony że ciężko jest nad tym zapanowac.
Aneta ja Cie rozumiem, kto w iławie nie jest zrażony do iławskiego szpitala? chyba każdy praktycznie:-/ no ale czasami człowiek nie ma wyboru...
No to z tego co wyczytałam nasi mężowi się znają:)) musimy pogadac o tym na gg jak coś;)
teraz ide sie jeszcza walnąć do łóżka... zajrzę potem.
pozdrawiam;-)

Do góry