reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

Anetko niestety taka praca...ale na szczęście mój mąż dawno nie miał delegacji :) Ostatnio tylko jakieś trzydniowe szkolenie hehe

reklama
No nie...
Czy tylko moje dziecko tak wcześnie wstaje??
Ja już od godziny na nogach...i widzę, że za godzinkę to Jakub już będzie drzemkę sobie ucinał...

aaaa zapomniałabym...
Od wczoraj mamy prawą górną dwójeczkę druga pewnie na dniach...i szykują się dolne dwójki... Coś późno idą małemu te zęby ale to nic :)
Anetko jak Wiki przespała noc na nowym łóżku?
Kinga dzisiaj słoneczko wic humor lepszy,co?

witam:) my od 9 na nogach, Filipek ładnie pospał i przyszedł potem do mnie do łóżka mnie obudzic:)
śniadanie juz zjedlismy
pogoda dziś naprawde ładna jak narazie!!! he
Dziewczyny może sie umówimy dziś na tą kawe co? jestescie chetne? :)

pozdrawiam!
ide po kawkę

reklama
Do góry