reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

Kinga ja ide zaraz do koleżanki na podleśne... w drodze powrotnej mogę wpaść na kawcię :)
Anetko hehe to miałaś bajkę o 4 rano :)

reklama
ok dziewczyny to do zobaczenia u mnie jakos niedługo. wolałabym jednak wiedziec o ktorej bo moj filip o 12 zasypia juz
ja bede czekała

a teraz ide sie szykowac

z tą kawą to nam poszło heheh :-) miło było dziewczyny posiedziec w trójkę, dzieci sie pobawiły razem:)
Marta fajnie że miałas aparat :tak:
Aneta a wy jak bedziecie po południu szli na tą plażę to dajcie znac to może bysmy sie spotkali jak moj mąz bedzie miał chwile czasu:)

teraz ide kłasc Filipka i mam nadzieje ze zasnie:sorry:
milego popołudnia dziewczyny!

hehe no zajefajne sa:)
filipcio to taki duzy Bonzo
jakubek to taka delikatna istotka pozerajaca ciasteczka i cieszaca sie tym ze moze łazic a wiki to czysty łobuz
noo:)
Kuba taki delikatny jest i cieszący sie wszystkim:)
Wiki pełna energi dziewczynka lubiaca bardzo sie bawić:)
Filip to mały szantażysta i buntownik heh też lubi zabawę i całowac sie z wikii :) hihi

marta czekamy na zdjecia!!! :):):)

Ufff niedawno do domku wróciłam!
Jakubek zjadł obiadek a teraz leży włóżeczku pewnie zaraz uśnie...
Jak zaśnie to zgram zdjęcia i wyślę.
Anetko mi też było miło cię poznać...przyślij mi swojego maila!
Uciekam, żeby małemu nie przeszkadzać...pewnie zaraz wrócę.

reklama
A ja już podłogi pomyłam i pozmywałam do końca wiec mam porządek w domu:) miałam sie położyć ale jakoś mi sie nie chce wolę do was napisać ;-)
Jak mój mężuś wróci z pracy to idziemy na zakupy bo musimy mu spodnie kupić i może sobie jakies butki kupię w końcu:-p

ah jak ja lubię ten spokój.. dziecko śpi, w domu sprzątnięte:happy2:

marcia nono zdjecia koniecznie:-) juz sie nie moge doczekać bo pewnie fajne wyszły.

Do góry