reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

Kinga głowa do góry... szklanka to nic gorzej jakby całą zastawę potłukł :) napewno Filip zaraz zaśnie...i niedługo urlop... No zobacz ile powodów do radości ;)
dzieki marcia za pocieszenie

wiesz co Kinia pisalas rano o filipku ze by wypadla moja zrobila to samo przelozyla noge i prawie spadla dobrze ze rano mowilas o filipku bo specjalnie ja dzis pilnowalam az mi serce w gardle stanelo jak sie wkurw... to zlozylam to cholerne lozeczko nie bede ryzykowac.moja tesciowa mowila ze wiki przy niej kiedys tez tak zrobila ale przy mnie nigdy wiec uznalam ze to incydent ale jak zobaczylam na wlasne oczy to zlozylam to cholerne lozeczko i wyniose do piwnicy przemeblowalam jej i od dzis spi na duzym lozku
i dobrze! szybko nam sie dzieci przyzwyczają tak mysle

reklama
glon w końcu mi zasnął! jupi
dobrze że ja mam sklepik pod oknem dosłownie he

no ja tez sie ciesze z tego naszego urlopu i wyjazdu:) posiedzimy parę dni nad morzem u mojej szwagierki. ciekawe jak bedzie..
Dobrze ze oni mają chociaż aparat to popstrykają zdjec dla nas

A WIKI jak widze to dziś dokładnie 2lata i 2miesiące konczy! :)

Wiki 2 lata i 2 miesiące a Jakub 1rok i 2 tygodnie :)
Kurcze dziewczyny pochwalę się. Moja siostra w tym roku zdawała maturę i...dostała się na studia :) Właśnie podpisała umowę hehe

hehe stara się odezwała :-p

Ja na swój temat zawsze powiem że jestem młoda seksowna dupa! hahah :-D mimo że po porodzie.
Denerwuje mnie jak niektóre dziewczyny mają powiedzmy te 24lata a juz sie uważają za takie stare i po przejsciach heheheh no beka na maksa! mam taką kumpele i zawsze mnie wytrąci z równowagi swoimi tekstami :sorry2:

Ja juz niedługo bede miała 23urodzinki!!!!za miesiąc.. jupi bedzie sie działo:cool2:

reklama
Kinia ja sie nie uważam za stara... Ale siostra zawsze będzie młodsza...i zawsze będe miała takie poczucie hehe

Do góry