reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

anecia to tylko kacyk;-) minie
jeszcze sie bedziesz śmiała z tego dnia! :)
udanej goscinki zyczę wam, odezwij sie wieczorkiem:)
buziaki

reklama
no dziewczyny jak dzionek wam mija? :)
marta co robicie?
aneta wy sie goscicie jeszcze pewnie:)

ja dziś nerwa załapałam i zarazem stracha! Filip nam prawie że wyleciał z łóżeczka, znowu! no szok słuchajcie:szok: dobrze że byłam w pobliżu i go złapałam.
Postanowilismy że łóżeczko dziś składamy. Fili bedzie spał na tapczanie niskim wiec nawet jak by spadł to nic sobie nie zrobi. A niedługo dostanie od dziadków swój własny tapczan:happy2:

pozdrowionka!

Witajcie.
Hehe to sobie dziewuszki pobalowały :) My spokojniej ale niczego sobie nie żałowaliśmy hehe
Byliśmy u rodziców moich. Wieczorkiem posiedzieliśmy wspólnie bo nie chciało nam się już wracać. A dzisiaj pojechaliśmy do kościółka. Jakuba trzy razy ściągałam z ołtarza hehe dobrze, że ksiądz to znajomy moich rodziców... Ale jak mu jakub zaczął przed ołtarzem klaskać to nie wytrzymał i się zaśmiał hehe Potem pojechaliśmy do moich dziadków na obiadek i na działeczkę. Nazrywaliśmy sobie malinek i czereśni...teraz wsuwamy :)
A no i jeszcze po powrocie do domciu jak zwykle siedzimy na balkonie z piweczkiem a tu puk puk i zajechali do nas kuzynka z mężem i dzieckiem...a przed chwilką odjechali teście, bo podrodze do domu tez zajechali na moment... Teraz odpoczywamy...uffff
Kinga oj dobrze, ze złapałaś malego. Aż strach pomyśleć co mógłby sobie zrobić. Dobrze, ze będzie spał na niskim tapczanie...

hej
marta no to tez mialas ciekawy weekend:)
aneta ciesze sie ze juz lepiej sie czujesz po kacu:)

ide spać bo dzis jakis senny dzień za nami..
jestem wykończona, fifik strasznie dzis marudny był:dry: moze to od pogody.
Dzis pierwsza noc filipka nie w łóżeczku a na tapczanie,ciekawe..:sorry:
rano wam opowiem.

Cześć.
Ja dzisiaj pierwsza?
Mąż wstawał do pracy i obufdził Jakubcia...nie miałam wyjścia musiałam wstać :/
Kinga jak tam Filip spał na nowym łóżeczku?
Dzisiaj coś pochmurnie mam nadzieję, że się rozpogodzi...

my też niedawno wstalismy:)
Filip ładnie spał w lóżku, nie spadł!!:-) w sumie to spał ciągle w tym samym miejscu, troszke tylko sie przewracał z boku na bok. Jestem zadowolona:tak:
Pogoda do dupy jak narazie ale tak ma byc przez pare dni, dopiero na weekend znowu upały.

Oj tak pogoda do niczego.
Miałam się przejść do koleżanki n apodleśne...ale jak pada to nigdzie się nie ruszam.
Fajnie, że filipek tak ładnie spał... U nas Jakub strasznie się wierci przez sen hehe

reklama
Do góry