reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

reklama
Anetko tylko nie dołuj!! Już biorę Jakuba łopatkę i zakopuję!! A teściowa brrr ech dzisiaj i tobi i mi popsuły humory heh

witam porannie;)
Ja znowu wstalam dzis razem z mezem i tak juz sobie siedze:) kawe pije.
Fifik jeszcze śpi:)
anetka co u ciebie, lepiej juz dzis sie czujesz? jak wczorajszy wieczór z mężusiem minął?:cool2:
marcia
a jak tobie wieczór wczoraj minął? co u was i jakie plany na weekend! :)

Hejka.
Ja mam swoich dwóch facetów jeszcze w domku, ale zaraz idzie duży do pracy a mały zostaje ze mną :)
My jednak teraz na kaszuby nie jedziemy, bo jutro rano m. idzie do pracy...muszę wymyślić coś na popołudnie i niedzielę.
Anetko widzę twój mąż tak jak mój... Mój m. lubi sprzatać i gotować hehe :)
A ja dzisiaj na obiadek mam rybkę, a co tam przy piątku popościmy trochę!

ja własnie wróciłam z Filipem z miasta:) zjadł teraz parówkę cielęcą (uwielbia je) i już lezy w swoim łóżeczku wiec zaraz zaśnie:)
Ja zjadłam kabanosa hehe i teraz sobie leże i odpoczywam przed tv i lapem:-)

Anetko ciesze się że u ciebie lepiej i że mogłam sprawic wczoraj że się uśmiechnełaś!;-) No i dokładnie tak jak piszesz, juz dzis łikiendzik sie zaczyna!!!:cool2:
Dobrze masz z tym swoim mężem tak ci pomaga:) moj M też sprząta ale tylko w soboty:-D no i też zarąbiscie potrafi gotować! :)

Marta na kaszuby pojedziecie innym razem;-)

JAK JA KOCHAM PIĄTUSIUSIEE!!!:-D:rofl2: tz piątki gdy ktos nie wiedział o co mi chodzi:-p:cool2:

reklama
Oj dziewczyny a co wy tak cicho? Jak nie wy!
Mi Jakubek zasnął... Idę pozmywać po obiadku wstawię pranko i siądę do komputerka.
Na wieczór umówiłam się z koleżanką na paznokietki... jak nam dzieci zasną to my przy pazurkach poplotkujemy.
Dzisiaj znowu ukrop na dworze. Byłamz mężem i synkiem tylko troszkę na lodach...a na dłuższy spacer pójdę jak mały wstanie...
A co u was?

Do góry