reklama
hefi ja swojego mierzę kiedy leży na brzuchu lub śpi :-) a jego pediatra kładzie przy mierzeniu małego na boku.
Kamil też jeszcze do niedawna miał pajacyka 0-3 w którego wchodziła i jedno body 9-12 które było za małe :-) Szkoda że ja w taką M nie wchodzę :-)
Kamil też jeszcze do niedawna miał pajacyka 0-3 w którego wchodziła i jedno body 9-12 które było za małe :-) Szkoda że ja w taką M nie wchodzę :-)
Ostatnia edycja:
koriander
Fanka BB :)
fakt rozmiar rozmiarowi nierowny ja mam bluze rozm 34 z h&m ktora lezy na mnie idealnie
i co w tym dziwnego???fakt rozmiar rozmiarowi nierowny ja mam bluze rozm 34 z h&m ktora lezy na mnie idealnie
mama kubulki
dziewczynki, czy ktoraś z Was ma to krzesełko????
Fisher Price KrzesełkoRainforest GRATIS przesylka (1344497068) - Aukcje internetowe Allegro
cholerka przegralam aukcje, gdzie było po 160zł!!!!!!!!!!!!!!!! ale wciaz mam na nie ochote
Fisher Price KrzesełkoRainforest GRATIS przesylka (1344497068) - Aukcje internetowe Allegro
cholerka przegralam aukcje, gdzie było po 160zł!!!!!!!!!!!!!!!! ale wciaz mam na nie ochote
mama kubulki mi się to krzesełko strasznie podobało Cena 170zł to rzeczywiście taniutko Wydaje mi sie że bardzo się opłaca Nowe ok400zł kosztuje, a w sklepie to nawet i 500 Też miałam na nie straszną ochotę, już nawet zalicytowałam, ale babcia w ten sam dzień napisała że kupiła małej krzesełko do karmienia, no i musiałam czekać aż mnie ktoś przebije, na szczęście przebił
Mamy dostać krzesełko na Mikołaja też plastikowe chicco, ciekawa jestem jakiego kolorku
Mamy dostać krzesełko na Mikołaja też plastikowe chicco, ciekawa jestem jakiego kolorku
mama kubulki
zdec o to Natalka dostanie fajny prezent chicco ma ładne krzesełka, trzymam kciuki, zeby Wam sie spodobało
a mi się udało wylicytowac w innej aukcji to krzesełko Fisher Price'a za 207,5 zł, ale i tak się ciesze, bo jak mowisz nowe 400-500 kosztuje
a mi się udało wylicytowac w innej aukcji to krzesełko Fisher Price'a za 207,5 zł, ale i tak się ciesze, bo jak mowisz nowe 400-500 kosztuje
reklama
Ja też się czaiłam na fisher prica krzesełko ale podobno ten plastik co dziecko ma między nogami jest na stałe w krzesełku i nie da się go zdemontować co później utrudnia korzystanie starszego dziecka z tego krzesełka a nam zależało żeby później takie krzesełko podsunąć do stołu
zdec - chicco rzeczywiście robi fajne krzesełka My się wahaliśmy między chicco a tym co mamy - przeważyła właśnie kolorystyka naszego
Ewa - fajne krzesełko, fajny bajer z tą dodatkową częścią tacki i cena super
zdec - chicco rzeczywiście robi fajne krzesełka My się wahaliśmy między chicco a tym co mamy - przeważyła właśnie kolorystyka naszego
Ewa - fajne krzesełko, fajny bajer z tą dodatkową częścią tacki i cena super