reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

pochwalę się swoimi zakupami z tesco (wszystko Disney plus to dla dziewczynki-chrześnicy mojego M) i C&A 2 spodnie i bluza. W tesco było -30% więc bluzeczki były po 11,30zł (oprócz tej brązowej za 16zł-chyba), body 16zł 3pack body 25zł pajaca 21zł...tunika dlla dziewczynki chyba koło 35zł bluzeczka 11,30żł
super!!!

reklama
mam pytanko do dziewczyn, które zamawiały kalendarze ze zdjęciami, mogłybyscie napisac, gdzie zamawiałyscie i ile sie czeka na realizacje i przesyłke, pliz
zdażę jeszcze przed swietami? bo to prezent fajny

Kalendarz z Twoimi zdjęciami - doskonały prezent!
czas realizacji zamowienia 4 dni i na 5 lub 6 dzien jest u Ciebie. Wysylka kurierem 19zl, przy zakupie 2 szt trzecia gratis.

Dzięki za link... wczoraj zamówiłam, zobaczymy jak będą wyglądały... :) doskonały prezent dla babci ;)

Athena
- super zakupy! Też ostatnio nakupiłam małemu bluzki z długim rękawkiem w Mothercare po 15zł i w C&A 2 za 22zł... nawet mam tą co Ty granatową coś tam "california" tylko czerwoną ;)

Ostatnia edycja:
Kasiek ja tych po 15 zł z Mothercare mam kilka w różnych wariantach....są bardzo fajne i dobre jakościowo :)

No właśnie!!! Dziś kuzynka wysłała mi paczkę z irlandi, masę ciuszków early days i jakieś jeszcze! Dałam jej 100euro i kazałam kupić choć co małemu bo tu wydaje mi się wszystko drogie i nie takie fajne... może w sobotę dostanę więc się pochwalę!!! ;)

nasze nowe nabytki
mama bardzo zadowolona bo plecy nie bolą :)

SDC14658.jpgSDC14649.jpg

reklama
Do góry