reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

pochwalę się swoimi zakupami z tesco (wszystko Disney plus to dla dziewczynki-chrześnicy mojego M) i C&A 2 spodnie i bluza. W tesco było -30% więc bluzeczki były po 11,30zł (oprócz tej brązowej za 16zł-chyba), body 16zł 3pack body 25zł pajaca 21zł...tunika dlla dziewczynki chyba koło 35zł bluzeczka 11,30żł
super!!!

reklama
mam pytanko do dziewczyn, które zamawiały kalendarze ze zdjęciami, mogłybyscie napisac, gdzie zamawiałyscie i ile sie czeka na realizacje i przesyłke, pliz
zdażę jeszcze przed swietami? bo to prezent fajny

Kalendarz z Twoimi zdjęciami - doskonały prezent!
czas realizacji zamowienia 4 dni i na 5 lub 6 dzien jest u Ciebie. Wysylka kurierem 19zl, przy zakupie 2 szt trzecia gratis.

Dzięki za link... wczoraj zamówiłam, zobaczymy jak będą wyglądały... :) doskonały prezent dla babci ;)

Athena
- super zakupy! Też ostatnio nakupiłam małemu bluzki z długim rękawkiem w Mothercare po 15zł i w C&A 2 za 22zł... nawet mam tą co Ty granatową coś tam "california" tylko czerwoną ;)

Ostatnia edycja:
Kasiek ja tych po 15 zł z Mothercare mam kilka w różnych wariantach....są bardzo fajne i dobre jakościowo :)

No właśnie!!! Dziś kuzynka wysłała mi paczkę z irlandi, masę ciuszków early days i jakieś jeszcze! Dałam jej 100euro i kazałam kupić choć co małemu bo tu wydaje mi się wszystko drogie i nie takie fajne... może w sobotę dostanę więc się pochwalę!!! ;)

nasze nowe nabytki
mama bardzo zadowolona bo plecy nie bolą :)

SDC14658.jpgSDC14649.jpg

reklama
Do góry