reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

Aja dziś w ramach prezentu bożonarodzeniowego kupiłam Nelci garnuszek na klocuszek fisher price za 79 zł w tesco :tak: kilka dni temu ja na nie patrzyłam były po ponad 100 zł i wtedy uważałam, że taniej wyjdzie kupić w necie, a dzisiejsza cena była miły zaskoczenie.m. Tak więc jeden świąteczny prezent już mam :-)

reklama
Aja dziś w ramach prezentu bożonarodzeniowego kupiłam Nelci garnuszek na klocuszek fisher price za 79 zł w tesco :tak: kilka dni temu ja na nie patrzyłam były po ponad 100 zł i wtedy uważałam, że taniej wyjdzie kupić w necie, a dzisiejsza cena była miły zaskoczenie.m. Tak więc jeden świąteczny prezent już mam :-)

to fajnie ci się udało, moja teściowa właśnie kupiła Mai na Mikołaja ten garnuszek w Tesco w tej cenie co widziałaś wcześniej 109 zl

Zobacz załącznik 299654Zobacz załącznik 299655

Ktora wybrac na swieta??? Skladam zamowienie w H&M i nie wiem ktora fajniejsza:confused:
pencil.png

Koriander na którą się w końcu zdecydowałaś?

Koriander na którą się w końcu zdecydowałaś?
wlasnie napisalam avenie hihi chyba stanie na rozowej w wiekszym rozmiarze bo te szyfony strasznie sztywne chociaz przesliczne ale dla maluszka wydaja mi sie troche niewygodne, kupilam jej wczoraj superasna biala sukienusie i do niej bolerko, bedzie troche folklorystycznie wygladala a mi sie taki styl strasznie podoba a rozowa z HM rozwazam w wiekszym rozmiarze na pierwsze urodziny
Foto-NG7NWKGT.jpg

wlasnie napisalam avenie hihi chyba stanie na rozowej w wiekszym rozmiarze bo te szyfony strasznie sztywne chociaz przesliczne ale dla maluszka wydaja mi sie troche niewygodne, kupilam jej wczoraj superasna biala sukienusie i do niej bolerko, bedzie troche folklorystycznie wygladala a mi sie taki styl strasznie podoba a rozowa z HM rozwazam w wiekszym rozmiarze na pierwsze urodziny
Zobacz załącznik 300095

śliczna:tak:, a jak na dole wygląda? rozkloszowana?

śliczna:tak:, a jak na dole wygląda? rozkloszowana?
tak rozkloszowana i od spodu jeszcze z haleczka wszystko wykonczone koronka, ksztalt podobny do tych z HM
wrzucilam ja do prania sprobuje zrobic pozniej zdjecia na "modelu"

Kiedys mialam dla siebie podobna jak bylam chudsza laska:tak:...uhhh moge pomarzyc chyba juz nigdy sie w niej nie zmieszcze rozm 34 a wczoraj przymierzalam kurtki i tylko maz mi rozmiar wieksze co chwile donosil stanelo na 40 i w cycach za ciasno:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
tak rozkloszowana i od spodu jeszcze z haleczka wszystko wykonczone koronka, ksztalt podobny do tych z HM
wrzucilam ja do prania sprobuje zrobic pozniej zdjecia na "modelu"

Kiedys mialam dla siebie podobna jak bylam chudsza laska:tak:...uhhh moge pomarzyc chyba juz nigdy sie w niej nie zmieszcze rozm 34 a wczoraj przymierzalam kurtki i tylko maz mi rozmiar wieksze co chwile donosil stanelo na 40 i w cycach za ciasno:wściekła/y::wściekła/y:

ja już się zaprzyjaźniłam z rozmiarem 40 :-:)-(

Witam,
Jestem mamą czerwcowej Oli.Debiutuje na tym forum:-)
Jeśli można to ja polecam skarpetki z Rezerveda.Kupiłam w wakacje taki 3pk z przeceny i nic mi sie z nimi nie dzieje.
Za to nie polecam skarpet z Tesco.Po pierwszym praniu zmechaciły się.
Pozdrawiam

reklama
Jeszcze sie zapomnialam pochwalic ze kupilam dla malej na Gwiazdke "Cheese Sorter" z Lamaze (kawalek sera z pluszu i 3 myszki w roznych ksztaltach ktore pasuja do swoich dziurek). Jestem bardzo zadowolona, swietna jakosc, mily material no i troche to inne niz te plastikowe klocki do sortowania mysle ze na poczatek bedzie super, zreszta Lamaze robi dobre zabawki, polecam (kosztowal ok 30zl)
LC27227 Cheese Sorter side.jpg

Do góry