reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Aja dziś w ramach prezentu bożonarodzeniowego kupiłam Nelci garnuszek na klocuszek fisher price za 79 zł w tesco :tak: kilka dni temu ja na nie patrzyłam były po ponad 100 zł i wtedy uważałam, że taniej wyjdzie kupić w necie, a dzisiejsza cena była miły zaskoczenie.m. Tak więc jeden świąteczny prezent już mam :-)

reklama
Aja dziś w ramach prezentu bożonarodzeniowego kupiłam Nelci garnuszek na klocuszek fisher price za 79 zł w tesco :tak: kilka dni temu ja na nie patrzyłam były po ponad 100 zł i wtedy uważałam, że taniej wyjdzie kupić w necie, a dzisiejsza cena była miły zaskoczenie.m. Tak więc jeden świąteczny prezent już mam :-)

to fajnie ci się udało, moja teściowa właśnie kupiła Mai na Mikołaja ten garnuszek w Tesco w tej cenie co widziałaś wcześniej 109 zl

Zobacz załącznik 299654Zobacz załącznik 299655

Ktora wybrac na swieta??? Skladam zamowienie w H&M i nie wiem ktora fajniejsza:confused:
pencil.png

Koriander na którą się w końcu zdecydowałaś?

Koriander na którą się w końcu zdecydowałaś?
wlasnie napisalam avenie hihi chyba stanie na rozowej w wiekszym rozmiarze bo te szyfony strasznie sztywne chociaz przesliczne ale dla maluszka wydaja mi sie troche niewygodne, kupilam jej wczoraj superasna biala sukienusie i do niej bolerko, bedzie troche folklorystycznie wygladala a mi sie taki styl strasznie podoba a rozowa z HM rozwazam w wiekszym rozmiarze na pierwsze urodziny
Foto-NG7NWKGT.jpg

wlasnie napisalam avenie hihi chyba stanie na rozowej w wiekszym rozmiarze bo te szyfony strasznie sztywne chociaz przesliczne ale dla maluszka wydaja mi sie troche niewygodne, kupilam jej wczoraj superasna biala sukienusie i do niej bolerko, bedzie troche folklorystycznie wygladala a mi sie taki styl strasznie podoba a rozowa z HM rozwazam w wiekszym rozmiarze na pierwsze urodziny
Zobacz załącznik 300095

śliczna:tak:, a jak na dole wygląda? rozkloszowana?

śliczna:tak:, a jak na dole wygląda? rozkloszowana?
tak rozkloszowana i od spodu jeszcze z haleczka wszystko wykonczone koronka, ksztalt podobny do tych z HM
wrzucilam ja do prania sprobuje zrobic pozniej zdjecia na "modelu"

Kiedys mialam dla siebie podobna jak bylam chudsza laska:tak:...uhhh moge pomarzyc chyba juz nigdy sie w niej nie zmieszcze rozm 34 a wczoraj przymierzalam kurtki i tylko maz mi rozmiar wieksze co chwile donosil stanelo na 40 i w cycach za ciasno:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
tak rozkloszowana i od spodu jeszcze z haleczka wszystko wykonczone koronka, ksztalt podobny do tych z HM
wrzucilam ja do prania sprobuje zrobic pozniej zdjecia na "modelu"

Kiedys mialam dla siebie podobna jak bylam chudsza laska:tak:...uhhh moge pomarzyc chyba juz nigdy sie w niej nie zmieszcze rozm 34 a wczoraj przymierzalam kurtki i tylko maz mi rozmiar wieksze co chwile donosil stanelo na 40 i w cycach za ciasno:wściekła/y::wściekła/y:

ja już się zaprzyjaźniłam z rozmiarem 40 :-:)-(

Witam,
Jestem mamą czerwcowej Oli.Debiutuje na tym forum:-)
Jeśli można to ja polecam skarpetki z Rezerveda.Kupiłam w wakacje taki 3pk z przeceny i nic mi sie z nimi nie dzieje.
Za to nie polecam skarpet z Tesco.Po pierwszym praniu zmechaciły się.
Pozdrawiam

reklama
Jeszcze sie zapomnialam pochwalic ze kupilam dla malej na Gwiazdke "Cheese Sorter" z Lamaze (kawalek sera z pluszu i 3 myszki w roznych ksztaltach ktore pasuja do swoich dziurek). Jestem bardzo zadowolona, swietna jakosc, mily material no i troche to inne niz te plastikowe klocki do sortowania mysle ze na poczatek bedzie super, zreszta Lamaze robi dobre zabawki, polecam (kosztowal ok 30zl)
LC27227 Cheese Sorter side.jpg

Do góry