reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
w tesco express tez jest teraz promocja na pampersy 162szt rozm.4 za 94,00. Wczoraj widzialam i trwac bedzie do konca listopada!

ha to dla twgo u nas pustki w biedronce ale ta promocja była tylko 8-10.11.2010.

Ostatnia edycja:
laski a te pampki z biedrony to dobre są? w porównaniu z pampersami pampersa jak z chłonnością? bo ja chyba musze zmienić, bo to uczulenie nie złazi......

Pochodziłam sobie wczoraj po sklepach firmowych aby pospisywać w jaki rozmiar w którym wchodzę :-) (ostatnio bowiem przekonałam się do kupowania używanych ale firmowych ciuchów, o wiele tanie a ich stan idealny jak nówki) Myślałam, że mnie trafi z tymi rozmiarami, byłam w 5 sklepach i różnica jest o 3 rozmiary w dodatku porobili tyle rodzai tych rozmiarówek:szok::szok: stara literowe (M, L, XL itp), liczbowe (36, 38, 40) to jeszcze musieli wprowadzić jakieś mieszańce (w: 28 i l:34) to jakieś chore jest. Każdy ciuch w dodatku w każdym sklepie inną rozmiarówkę ma, masakra. Jednak jedno wiem po tym wypadzie, od dzisiaj dieta na maksa :zawstydzona/y: niema mowy o drugim dziecku pułki nie spadnę o 2 rozmiary :-D
Tym bardziej, że w tych sklepach dyskryminują lepiej zbudowane dziewczyny :-(

reklama
Do góry