reklama
C
cobra18
Gość
zara robi fajne ubranka dla chłopców Coats - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
edit: dla dziewczynek zresztą też
piekne,ale w zyciu bym nie kupila kawalka dzinsu za 100zl
Klementinka
Fanka BB :)
Zdec ja niestety nie moge pozwolic sobie na ciuchy, prezenty i wyprawienie swiat z wyplaty z jednego miesiaca, dlatego juz zaczelam swiateczne wydatki:-)
Cobra dla mnie to tez ciut drogo, zwlaszcza ze Jas ponosi to przez moze miesiac, dlatego kupuje duzo ciuszkow na ebay,
mam kilka swetrow z zary w idealnym stanie
tylko bielizne kupuje nowa
ladne ciuszki ma jeszcze kappahl i endo, u nas super ma Kinderkleidung - Kindermode - Babykleidung - Umstandsmode online bestellen - Vertbaudet ale chyba w PL nie ma tej firmy
dziewczyny szukam porzadnych skarpetek, takich co nie beda sie zsuwac i beda cieplejsze, macie jakies sprawdzone? jaki rozmiar kupujecie swoim maluszkom?
Cobra dla mnie to tez ciut drogo, zwlaszcza ze Jas ponosi to przez moze miesiac, dlatego kupuje duzo ciuszkow na ebay,
mam kilka swetrow z zary w idealnym stanie
tylko bielizne kupuje nowa
ladne ciuszki ma jeszcze kappahl i endo, u nas super ma Kinderkleidung - Kindermode - Babykleidung - Umstandsmode online bestellen - Vertbaudet ale chyba w PL nie ma tej firmy
dziewczyny szukam porzadnych skarpetek, takich co nie beda sie zsuwac i beda cieplejsze, macie jakies sprawdzone? jaki rozmiar kupujecie swoim maluszkom?
Ostatnia edycja:
ja też nie :-) ale trzeba im przyznać że fajne sąpiekne,ale w zyciu bym nie kupila kawalka dzinsu za 100zl
Klementinka - u nas też jest Kappahl i endo. Ja mam skarpetki z HM, rozmiar 14-15 są grube i cieplutkie, tylko niestety się mechacą szybko:-/
Ostatnia edycja:
ja kupiłam ostatnio w H&H, rozmiar 13-15 ale je dopiero testuje, zobaczymy czy się sprawdzą
Kasiula1982
u nas skarpety to temat rzeka: jake bym nie kupiła, Filip tak trze o przewijak stopami, że wyglądaja potem jak po wojnie i zawsze z całych sił stara się je zdjąć i mu się udaje, śmieję się że mu szelki do skarpet przymocuje
Klementinka
Kasia no u nas wlasnie to samo, tylko trze o lezaczek
juz mu zakladam na spodnie co na troche pomaga
chyba wlasnie do hm sie wybiore
Avena kappahl i endo to wlasnie z PL, tu nie ma a ten link co podalam nie ma w PL:-)
endo ma swietne bluzki, bardzo dobra jakosc
juz mu zakladam na spodnie co na troche pomaga
chyba wlasnie do hm sie wybiore
Avena kappahl i endo to wlasnie z PL, tu nie ma a ten link co podalam nie ma w PL:-)
endo ma swietne bluzki, bardzo dobra jakosc
reklama
Klementinka
chyba finski, cos ze skandynawiiKlementinka - a kappahl nie jest niemiecki?tak mi się wydawało:-)