reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Matko dziewczyny przerażacie mnie z tymi świętami:) Jeszcze 1,5mies a wy już zabawki (prezenty) kupujecie i ubrania<szok><szok> Ja pewnie o tym myśleć zacznę najwcześniej w grudniu:)

reklama
Zdec ja niestety nie moge pozwolic sobie na ciuchy, prezenty i wyprawienie swiat z wyplaty z jednego miesiaca, dlatego juz zaczelam swiateczne wydatki:-)

Cobra dla mnie to tez ciut drogo, zwlaszcza ze Jas ponosi to przez moze miesiac, dlatego kupuje duzo ciuszkow na ebay,
mam kilka swetrow z zary w idealnym stanie
tylko bielizne kupuje nowa

ladne ciuszki ma jeszcze kappahl i endo, u nas super ma Kinderkleidung - Kindermode - Babykleidung - Umstandsmode online bestellen - Vertbaudet ale chyba w PL nie ma tej firmy

dziewczyny szukam porzadnych skarpetek, takich co nie beda sie zsuwac i beda cieplejsze, macie jakies sprawdzone? jaki rozmiar kupujecie swoim maluszkom?

Ostatnia edycja:
u nas skarpety to temat rzeka: jake bym nie kupiła, Filip tak trze o przewijak stopami, że wyglądaja potem jak po wojnie i zawsze z całych sił stara się je zdjąć i mu się udaje, śmieję się że mu szelki do skarpet przymocuje :p

Kasia no u nas wlasnie to samo, tylko trze o lezaczek
juz mu zakladam na spodnie co na troche pomaga
chyba wlasnie do hm sie wybiore

Avena kappahl i endo to wlasnie z PL, tu nie ma a ten link co podalam nie ma w PL:-)
endo ma swietne bluzki, bardzo dobra jakosc

My kupujemy skarpety w h&m (jak prawie wszystko z resztą, hihi) są ciepłe, nie tak łatwo je zdjąć ale jak juz ktoras pisala bardzo szybko sie mechacą no i wg mnie są drogawe- 9.90 za jedną pare to troche drogo..

reklama
Do góry