reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

Matko dziewczyny przerażacie mnie z tymi świętami:) Jeszcze 1,5mies a wy już zabawki (prezenty) kupujecie i ubrania<szok><szok> Ja pewnie o tym myśleć zacznę najwcześniej w grudniu:)

reklama
Zdec ja niestety nie moge pozwolic sobie na ciuchy, prezenty i wyprawienie swiat z wyplaty z jednego miesiaca, dlatego juz zaczelam swiateczne wydatki:-)

Cobra dla mnie to tez ciut drogo, zwlaszcza ze Jas ponosi to przez moze miesiac, dlatego kupuje duzo ciuszkow na ebay,
mam kilka swetrow z zary w idealnym stanie
tylko bielizne kupuje nowa

ladne ciuszki ma jeszcze kappahl i endo, u nas super ma Kinderkleidung - Kindermode - Babykleidung - Umstandsmode online bestellen - Vertbaudet ale chyba w PL nie ma tej firmy

dziewczyny szukam porzadnych skarpetek, takich co nie beda sie zsuwac i beda cieplejsze, macie jakies sprawdzone? jaki rozmiar kupujecie swoim maluszkom?

Ostatnia edycja:
u nas skarpety to temat rzeka: jake bym nie kupiła, Filip tak trze o przewijak stopami, że wyglądaja potem jak po wojnie i zawsze z całych sił stara się je zdjąć i mu się udaje, śmieję się że mu szelki do skarpet przymocuje :p

Kasia no u nas wlasnie to samo, tylko trze o lezaczek
juz mu zakladam na spodnie co na troche pomaga
chyba wlasnie do hm sie wybiore

Avena kappahl i endo to wlasnie z PL, tu nie ma a ten link co podalam nie ma w PL:-)
endo ma swietne bluzki, bardzo dobra jakosc

My kupujemy skarpety w h&m (jak prawie wszystko z resztą, hihi) są ciepłe, nie tak łatwo je zdjąć ale jak juz ktoras pisala bardzo szybko sie mechacą no i wg mnie są drogawe- 9.90 za jedną pare to troche drogo..

reklama
Do góry