reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Jednak z tymi kurierami też różnie bywa. Raz zamówiłam sprzęt do ćwiczeń i miał przyjść kurierem więc cały dzień czekałam w domu a wieczorem znalazłam w skrzynce informację żeby zgłosić się po przesyłkę do ich centrali bo oni mimo prób kontaktu ze mną nikogo nie zastali w domu. Na telefonie nie miałam ani jednego połączenia od nich. Mój mąż pojechał i odebrał, wolę sobie nie wyobrażać jak to wyglądało a ja napisałam e-maila do sprzedawcy z usług jakiej firmy kurierskiej korzysta, tak na przyszłość żeby wiedział bo to w końcu nie jego wina była.

Ale te negatywy są☺ tylko za czas dostawy, w aukcji pisze teraz 11 dni od wpłaty wysyłka, ale i tak trwało to dłużej. Wysłałam jednego maila i zaraz dostałam odpowiedź że się nie wyrabjiają i mogą zwrócić kasę ale ja chciałam czekać i się doczekałam....no i mimo tych prawie 3 tygodni jestem zadowolona.

Lepiej jak wlasnie napisza prawde,ze nie wyrabiaja niz jak sie nie odzywaja . Przeciez poczekac mozna,albo jak jest strach,ze oszukaja to mozna za pobraniem sie umowic,wtedy sie nic nie traci.

nosz kuzwa ,wyobrazcie sobie,ze jeszcze mi posciel nie przyszla,a wyslala niby we wtorek, to niewiem skad ta paczka idzie chyba z kosmosu,ale mam nerwa no:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

anetha ,a u jakiego sprzedawcy kupywalas ta karuzelke?

Hehe kochana ja wylicytowałam posciel 26,04 niby wysłana 5,05 a do tej pory nie mam podała mi nr nadania i u mnie na poczcie nie ma nic takiego.....ale za to łóżeczko przywieźli do domu;)
Athena podaj linka do karuzelki;)

reklama
Do góry