reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Ja kupuję i takie i takie.
Zrozumiałam że dzidzię ubiera się o jedną warstwę więcej niż my sami. Więc skoro my będziemy mieli krótki rękawek to dzidzia długi???. Kurcze sama nie wiem jak takiego malucha ubrać.
A do tego nasza pogoda jest nieprzewidywalna :confused::confused::confused:

reklama
skóra niemowlaka jest bardzo wrażliwa i delikatna dlatego uważam że na pierwsze spacery (czerwiec-sierpień jak ciepło) lepiej ubrać go w cienki pajacyk lub body z długim rękawem i kocyk na nóżki, żeby chronić przed słoncem. dodatkowo kocyk w razie gdyby zrobiło się chłodniej. a w domciu oczywiście krótki rękawek :)

właśnie z tą naszą pogodą to nie da się przewidzieć jakie lato będzie w tym roku, najlepiej to jak kupimy po połowie i z długim i z krótkim a w razie czego na bieżąco cos się dokupi, myslę że cos z dłuższym na chłodniejsze dni i dla ochrony przed słońcem ale z drugiej strony malucha też nie mozna przegrzewać, i bądź tu człowieku mądry:-)

Nie wiem czy to dobry wątek, ale pokażę wam co już mamy dla Natalci:-)
Niby miałam nic nie kupować, ale sporo rzeczy kupiłam jeszcze dla Julci a teraz już nie mogłam się opanować żeby nie kupić, bo na tych przecenach takie te rzeczy tanie, jak patrzyłam na pierwotną cenę to :szok:

Załączniki

• 20100130231.jpg
    20100130231.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 87
  • 20100130232.jpg
    20100130232.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 90
  • 20100130234.jpg
    20100130234.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 85
zdec a gdzie kupowałaś ciuszki?
są śliczne :-D:-D:-D
Ja wczoraj byłam w fuctory i oczywiście nie mogłam się opanować i znowu kilka ciuszków kupiłam :blink:

a w jakim sklepie kupiłaś? poproszę nazwę :-) może u nas też będzie
śliczne i słodziutkie te ubranka!

zdec a gdzie kupowałaś ciuszki?
są śliczne :-D:-D:-D
Ja wczoraj byłam w fuctory i oczywiście nie mogłam się opanować i znowu kilka ciuszków kupiłam :blink:

Wszystko zależy które:-) Ale większość jest ze Smyka:-)
A jak w factory wygląda sytuacja, bo tam jest Cocodrillo i jeszcze jeden sklep taki większy, są tam przeceny jakieś?
Jeszcze muszę się do Cubusa w Magnolii wybrać, bo śmiejcie się ze mnie, ale to bolerko różowe było śliczne, a może tam będą mieli jakiś jeszcze większy wybór, bo w Smyku mają sporo rzeczy przecenionych i body można kupić za 10zł:):)

Wszystko zależy które:-) Ale większość jest ze Smyka:-)
A jak w factory wygląda sytuacja, bo tam jest Cocodrillo i jeszcze jeden sklep taki większy, są tam przeceny jakieś?

w fuctory w besta plus (czy coś takiego) byłam bo w cocodrillo zabardzo przerażające ceny były :-p i bardzo kiepski wybór. Ale koło fuctory jest sklep Dziecko i tam też są fajne ciuszki i cenowo nieźle.

To bolerko było odjazdowe, mówiłam ci wtedy :-p, było brać a nie się zastanawiać :-D

Ostatnia edycja:
w fuctory w besta plus (czy coś takiego) byłam bo w cocodrillo zabardzo przerażające ceny były :-p i bardzo kiepski wybór. Ale koło fuctory jest sklep Dziecko i tam też są fajne ciuszki i cenowo nieźle.

To bolerko było odjazdowe, mówiłam ci wtedy :-p, mówiłam ci wtedy, było brać a nie się zastanawiać :-D

Obiecuję następnym razem poprawę:-) I tak je kupię, tylko jeszcze nie wiem gdzie i czy będzie;-)

reklama
Super te ubranka, ja dla swojej Poli też już kupiłam 3 pary body (oczywiście w różowym kolorze) i przepiękne takie eleganckie skarpetki do sukieneczek w białym kolorze i różowe oczywiście....Jak zrobię zdjęcia to Wam je wrzucę!!!!

Do góry