reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Gosiagro no to zaszalałaś:-D:-D:tak::-DAle ciuszki piękne,tylko myślę że o tych spodenkach-na jaki to rozmiar???Bo na początek to raczej nie bardzo ze względu na pępuszek.;-)

reklama
Gosiu to poszalałaś:-) Ale śliczności kupiłaś:-)
Strasznie śliczne te śpioszki, kocham mojego tatę, też takich poszukuję:-):-)
A tak a'propos to na allegro są super zestawy ciuszków, gdybym już tyle nie kupiła to bym się skusiła, idę po jakieś 200-600 zł ale na prawdę śliczności:-) Szczególnie dla dziewczynki:-)
Tylko to kupowanie ciuszków osobiście - bezcenne:-):-)

Gdzie byłaś w Mothercare?
I w którym smyku byłaś, bo ja też byłam ale takich rzeczy nie widziałam:p

Zamierzam to dzisiaj licytować, strasznie podoba mi się ta sukieneczka: Hello Kity:)
http://www.allegro.pl/item899626480_super_paka_mala_ksiezniczka_0_3_mies_warto.html

Te ciuszki to mega cuda, ale pewnie drogo pójdą:
http://www.allegro.pl/item902687448_super_firmowa_wyprawka_dla_corci_0_6_mies_70_szt.html

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny, no własnie Zdec to kupowanie bezcenne, nie mogłam się ze sklepu wyrwac:-D:-D, sa takie śliczne te ciuszki, iiwka a te spodenki to rozmiar na 0-3 m-ce a widzisz tak się tym wszystkim cieszyłam, ze nawet o tym pępuszku nie pomyślałam:zawstydzona/y:, dobrze, że zawsze mogę liczyć na rady doświadczonych mam:-D
zdec- w Mothercare byłam w Renomie, bo chyba tylko tam jest no i od razu obok jest tam Smyk, wybór bardzo duży w Smyku

Ale spokojnie pępuszek odpadnie szybko i będziesz mogła ubierać w te spodenki, przecież w końcu po coś je robią:-):-)
Też mam jedne krótkie spodenki rozm 62 i mam nadzieję że uda mi się je założyć:-)

No i niestety nie udało mi się wylicytować sukieneczki Hello Kity a tak bardzo mi się podobała, muszę zajechać do H&M chyba jest na Bielanach i sprawdzić czy tam będzie ta sukieneczka, bo jest przecudna.

Ostatnia edycja:
gosiagro słodziutkie takie różowe:-)
zdec sukieneczka śliczna, mi bardzo podoba się cała kolekcja z hello kitty:-)

jakie slodziaki

stwierdzam ze dla dziewczynek sa ciekawsze ciuszki niz dla chlopcow:wściekła/y:
jak podladuje aparat to tez sie pochwale co mam juz dla Jaska

zdec dzisiaj w Smyku widziałm bolerka, chyba po 20 zl nie pamietam ile wtedy w Cubusie kosztowały, i od razu pomyśłałam o Tobie:tak::tak:

A do mnie właśnie wpadła mama :-D i oto co za cudeńko dla swojej wnusi przyniosła w rozm. 68 :-) coś czuję, że niedługo się szał zakupowy zacznie :-D:-D

Załączniki

• P2010007.jpg
    P2010007.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry