reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Bo to jest tak,ze jak sie było płaska jak deska przed ciążą to i moze sie brzuch sam wchłania bez pomocy,ale te dziewczyny ,które juz miały oponke powinny nosic te majtochy ,a co tam bedziemy sobie zalowały ;-) Wiadomo,ze i tak cwiczyc trzeba,ale tak naprawde to której sie teraz chce :p

reklama
Paulka82- ja mialam dokadnie takie majtasy jak te ktore pokazalas :) Aaa i byla to pierwsza rzecz ktora kupilam jak wrocilam ze szpitala, wiec nawet 2 tygodni nie zaczekaam, w sumie chyba nawet nie wiedzialam ze nie mozna...

Ostatnia edycja:
Mi po dwóch ciążach brzuszek wchłaniał się pare dni po porodzie i miałam płaściutki ale ja zawsze dużo ćwiczyłam a codzienne brzuszki to u mnie obowiązek i w dwóch ciążach do 5 miesiąca ćwiczyłam brzuszki teraz troche się martwie bo przed ciążą troche się zaniedbałam w ćwiczeniach a i w ciąży jestem leń he he no ale mam nadzieje że takiej strasznej opony nie będzie a jak będzie to po połogu trza ruszyć dupsko i poćwiczyć to będzie lepsze od najbardziej obciskających majtasów:tak:

Paulka82- ja mialam dokadnie takie majtasy jak te ktore pokazalas :) Aaa i byla to pierwsza rzecz ktora kupilam jak wrocilam ze szpitala, wiec nawet 2 tygodni nie zaczekaam, w sumie chyba nawet nie wiedzialam ze nie mozna...

trzeba podobno zaczekać, aż się macica dobrze obkurczy,bo można sobie pogorszyć, a po cesarce jest blizna, a te majtki jednak ściągają skórę i lekarz mi tłumaczył,że może to spowodować jakieś zapalenia, ja jeśli uda mi się urodzić przed terminem to tez nie zamierzam czekać, bo 12 czerwca mam brata wesele i zmierzam wyglądać bombowo(marzenie ściętej głowy) :)

Jednak wyminiłam przewijak na niebieski,bo stwierdziłam,ze do poscieli mi tamten nie bedzie pasował, no i musiałam wybrac inny reczniczek,bo tamtego koloru nie bylo,a zapomnieli wycofac z aukcji, pokazuje:
przewijak4.jpg okr_babyono_niebieskie1.jpg

trzeba podobno zaczekać, aż się macica dobrze obkurczy,bo można sobie pogorszyć, a po cesarce jest blizna, a te majtki jednak ściągają skórę i lekarz mi tłumaczył,że może to spowodować jakieś zapalenia, ja jeśli uda mi się urodzić przed terminem to tez nie zamierzam czekać, bo 12 czerwca mam brata wesele i zmierzam wyglądać bombowo(marzenie ściętej głowy) :)
hmmm... a mi sie wydaje ze wieksze prawdopodobienstwo jest ze na tym weselu wystąpisz jeszcze z brzuszkiem... mam nadzieje ze Cie nie załamałam, hehe

A ja taki przewijak zamowilam do kompletu z łóżeczkiem PRZEWIJAK SAFARI NADSTAWKA NA ŁOZECZKO WAWA (1000983690) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry