reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
no tak,a kobiety leca na takie gadzety i kupuja , a potem i tak to lezy w kacie
To prawda dlatego ja stwierdziłam, że kupuję tylko podstawowe rzeczy bo nie ma sensu wymyślać...kiedyś w dawnych czasach nie było czegoś takiego i dzieci też były i jakoś się żyło;)

Czasami mi się wydaje że nasze mamy miały lepiej :-) mniejszy wybór i te rzeczy łącznie z wózkami były prostsze :-) Nas teraz atakują producenci z każdej strony i z różnymi zbędnymi bajerami do kupienia.

Czasami mi się wydaje że nasze mamy miały lepiej :-) mniejszy wybór i te rzeczy łącznie z wózkami były prostsze :-) Nas teraz atakują producenci z każdej strony i z różnymi zbędnymi bajerami do kupienia.

Właśnie dokładnie to samo wczoraj stwierdziła moja mama prasując pościel do kołyski i kolorowe pieluchy flanelowe o ubrankach nie wspomnę :) mówiła,że kiedyś jak już się weszło do takiego sklepu, w którym coś było to się brało to co potrzebne a nie zastanawiało jaki kolor, kształt, producent itp. a teraz jak to ładnie powiedziała: "Istna Ameryka" :)

Nie znalazłam nawet nie wiem czy w dobrym poście szukam. Chodzi mi o nazwę tego dobrego płynu do kąpieli dla malucha od pierwszych dni, jednak nie tego drogiego lecz jego tańszego odpowiednika. Pamiętam że było coś na O.

Nie znalazłam nawet nie wiem czy w dobrym poście szukam. Chodzi mi o nazwę tego dobrego płynu do kąpieli dla malucha od pierwszych dni, jednak nie tego drogiego lecz jego tańszego odpowiednika. Pamiętam że było coś na O.

wydaje mi się,że chodzi Ci o Emolium-to jest droższe a Oilatum-jest tańsze :)

chodzi chyba o oillan ale tansze jest właśnie emolium :) ja kupiłam serie z rossmana (pare koleżanek używa i są zadowolone) jak nie będzie pasować wtedy kupię cos z tych

Ostatnia edycja:
Patrzyłam w necie że można znaleźć w dość podobnych cenach te kosmetyki. Wszystkie można używać od pierwszych dni?? Które polecacie??

reklama
Patrzyłam w necie że można znaleźć w dość podobnych cenach te kosmetyki. Wszystkie można używać od pierwszych dni?? Które polecacie??

ja z Patrykiem używałam Oilatum, ale dopiero od 1-go miesiąca, bo wtedy zdiagnozowali już u niego skazę białkową i stwierdzili,ze jest dzieckiem atopowym, kąpaliśmy Go w tym do roku czasu, a moja przyjaciółka używa Emolium i robi to już od pierwszej kąpieli.

Do góry