reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
To prawda dlatego ja stwierdziłam, że kupuję tylko podstawowe rzeczy bo nie ma sensu wymyślać...kiedyś w dawnych czasach nie było czegoś takiego i dzieci też były i jakoś się żyłono tak,a kobiety leca na takie gadzety i kupuja , a potem i tak to lezy w kacie
Czasami mi się wydaje że nasze mamy miały lepiej :-) mniejszy wybór i te rzeczy łącznie z wózkami były prostsze :-) Nas teraz atakują producenci z każdej strony i z różnymi zbędnymi bajerami do kupienia.
Właśnie dokładnie to samo wczoraj stwierdziła moja mama prasując pościel do kołyski i kolorowe pieluchy flanelowe o ubrankach nie wspomnę
Nie znalazłam nawet nie wiem czy w dobrym poście szukam. Chodzi mi o nazwę tego dobrego płynu do kąpieli dla malucha od pierwszych dni, jednak nie tego drogiego lecz jego tańszego odpowiednika. Pamiętam że było coś na O.
Nie znalazłam nawet nie wiem czy w dobrym poście szukam. Chodzi mi o nazwę tego dobrego płynu do kąpieli dla malucha od pierwszych dni, jednak nie tego drogiego lecz jego tańszego odpowiednika. Pamiętam że było coś na O.
wydaje mi się,że chodzi Ci o Emolium-to jest droższe a Oilatum-jest tańsze
reklama
Patrzyłam w necie że można znaleźć w dość podobnych cenach te kosmetyki. Wszystkie można używać od pierwszych dni?? Które polecacie??
ja z Patrykiem używałam Oilatum, ale dopiero od 1-go miesiąca, bo wtedy zdiagnozowali już u niego skazę białkową i stwierdzili,ze jest dzieckiem atopowym, kąpaliśmy Go w tym do roku czasu, a moja przyjaciółka używa Emolium i robi to już od pierwszej kąpieli.