reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

No to sie pochwale jaka kiecke sobie na wesele zakupiłam :)

Załączniki

• szafa364.jpg
    szafa364.jpg
    53,2 KB · Wyświetleń: 74
reklama
dziewczyny mam pytanie co do kosmetyków dla noworodka, zakupiłam z nivei - ale dopiero przeczytałam ze można stosować od pierwszego miesiąca
zakuopiłam jeszcze z avent - apteka ma kilka produktów na allegro i trafiłam na super ceny

AVENE PEDIATRIL Krem nawilż dla dzieci 50ml (1001029918) - Aukcje internetowe Allegro
AVENE PEDIATRIL Krem nawilż dla dzieci 50ml (1001029918) - Aukcje internetowe Allegro
tylko jeszcze musze dokupic balsam - czy te z nivei mozna stosowac szybciej bo ja juz zgłupiałam?

236009[/ATTACH]
Moja znajoma tez ma podobne i jej synek zadowolny jak nie wiem :-)
Ja kupiez wykla wanienke, najpierw pewnie bede kapala dzidzie zawinieta w pieluszke,ale jakos czuje,ze sie wprawie szybko:)

Z kosmetykow kupie emulsje do kapieli Oilatum. wydaje mi sie najbezpieczniejsza, nadaje sie nawet przy atopowym zapaleniu skory. nie trzeba do niej uzywac oliwki,ale do masazy kupie oliwke Bambino, no i mydleko tez 'bambino'.
Poza tym mam Sudocrem i Bepanten. Zrobilam wywiad wsrod znajomych mam i te kosmetyki wygraly bezkonkurencyjnie!
Wczoraj wypatrzylam w sklepie fajny kuferek z kosmetykami Johnosn's. Oczywiscie kupilam. Te kosmetyki nie maja najlepszych opinii,ale z samego kuferka jestem zadowolna,wiec najwyzje kosmetyki zuzyje sama:-)Sa tam m.in chusteczki, patyczki do uszu, szamponik, oliwka, zasypka itp...
Nie wiem co z pieluchami,ale kupie chyba opakowanie 'pampersow' i 'haggisow' w najmniejszych rozmiarach i male opakowania,po dwadziescia pare sztuk. Pozniej zdecyduje sie na ktores,albo ewentualnie wyprobuje kolejne.

zdec - ale ty mnie rozsmieszasz zawsze z tymi Twoimi zakupami... i tekstami typu 'ze zlosci kupilam to, to i to...' :-)
Bytlam zdecydowana na butelki AVENT,wczoraj w sklepie jednak zmienilam zdanie i kupilam taki zestaw butelek Tommy Tippee i smoczki AVENT, tylko nie wiem,czy nie beda za duze bo to 0-6m.

Załączniki

• 2661101.jpg
    2661101.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 32
  • 611230.jpg
    611230.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 27
  • 2657503.jpg
    2657503.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 33
ania, a ile kosztował ten kuferek wogole ? superaszczy :)

Jezsli chodzi o ten zestaw Tommee Tippee to tez taki sobie zakupilam :) Teraz tylko czekam do 1 maja i wpadam w wir zakupów , w końcu :)

Kuferek kupilam w sklepie ASDA,ale go chyba nie ma w Pl..;/ Jade w niedziele do pl,gdybym miala wiecej miejsca w bagazniku to kupilabym ich kilka i na allegro wstawila, bo sa nparawde fajne. Kosztowal tylko 10£,w srodku jest 8rzeczy,w tym niestety malutka oliwka i malutki szamponik,reszta normalnej wielkosci.
Dziewczyny myslicie,ze smoczki beda ok, bo to rozmiar 0-6,a chyba te najmniejsze to 0+?Ale kurde wczoraj takich nie znalazlam i kupilam te.

Kuferek kupilam w sklepie ASDA,ale go chyba nie ma w Pl..;/ Jade w niedziele do pl,gdybym miala wiecej miejsca w bagazniku to kupilabym ich kilka i na allegro wstawila, bo sa nparawde fajne. Kosztowal tylko 10£,w srodku jest 8rzeczy,w tym niestety malutka oliwka i malutki szamponik,reszta normalnej wielkosci.
Dziewczyny myslicie,ze smoczki beda ok, bo to rozmiar 0-6,a chyba te najmniejsze to 0+?Ale kurde wczoraj takich nie znalazlam i kupilam te.
Uważam, że będą dobre jeżeli od razu przyzwyczaisz do takich;)

reklama
szkoda szkoda :( , byłam w tym sklepie ASDA,ale wtedy kiedy to było jeszcze nie myslałam,ze bede zaciązona. Super ten kuferek :)

A smoczki napewno wystarcza, spokojnie. Ewentualnie kup sobie od 0 tu w pl.

Do góry