reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

My jesteśmy na etapie szukania jakiś ocieplanych spodni, ale nie ortalionowych. Takich na teraz, nie na -20stopni :)
A co do kurtki to u nas ta z wiosny na 80cm z 5-10-15 jesienią była na Polę dobra. Co prawda kupiłam jej taką na 86/92, ale ta z kolei była trochę za duża i będzie pewnie dobra na wiosne 2012 :)

reklama
Damian chodzi w kurtce o rozm. 80 i jest mega duża na niego... kupiłam mu też piżamkę rozm. 12m i również za duża... Wydaje się duży i waży wcale nie mało po lekko ponad 11kg a jest jakiś taki drobniutki... nadal nie mamy ani butów zimowych ani kombinezonu... nawet nie wiem gdzie zacząć szukać, bardzo podobają mi się te Tchibo ale są zbyt drogie na mój budżet... kurtki już mamy dwie zimowe, więc postaram się poszukać samych spodni od kombinezonu, może coś wypatrzę na allegro, jak by ktoś miał linka to poproszę, szukam w kolorze granatowym bo w takich odcieniach mamy kutrki

Kasiek mój Krzysiek nie waży 11 kg góra 10,5 a rozmiar 80 jest za mały, rękawy przykrótkie spodnie tak samo za krótkie za to w pasie wszystko sporo za duże...zimowa kurtka 92 ma dosłownie trochę przydługie rękawy

Kasiek- ja spodnie od kombinezonu kupiłam w h&m za 39zl:) Fajne, grube a na pupie ocieplone polarem:) Kombinezonu jako takiego kupowac nie bede. Buty kupiłam przedwczoraj w h&m również takie jasno różowe traperki ocieplane zaraz fotki poszukam:)
Product Detail | H&M PL

Ostatnia edycja:
Arica - ja Kupiłam za 20zł w Pepco spodnie podszyte takim polarkiem <z wierzchu materiał-imitacja jeansów> na moje są super na teraz....
Kasiek - Jagoda w zeszłym roku miała kurtkę na zimę z Cocodrillo na 80cm..... była jej trochę duża,w tym roku bez szans na założenie:baffled:w tym roku kombinezon - dostałam kurtkę+spodnie za darmola więc nie pomogę (na metce napis 2+:baffled:) rękawki pzydługawe,może za rok jeszcze styknie...

Kasiek- ja spodnie od kombinezonu kupiłam w h&m za 39zl:) Fajne, grube a na pupie ocieplone polarem:) Kombinezonu jako takiego kupowac nie bede. Buty kupiłam przedwczoraj w h&m również takie jasno różowe traperki ocieplane zaraz fotki poszukam:)
Product Detail | H&M PL

A czy te buty nie mają za twardej podeszwy? Widziałam je w H&M ale wydawaly mi się za 'cienkie' jak na zimę i za sztywne. Ale może się mylę? My w końcu kupiliśmy buty Bartka za 159zl, więc nie najgorzej. Coś w tym stylu: Buty Bartek rozm 22 SUPER STAN (1934983515) - Aukcje internetowe Allegro
Strona Bartka coś nie działa, więc musiałam poszukać podobne na allegro. U nas niestety buty musza być ciemne, bo mała jak siedzi w wózku to wywala nogi na boki, poza wózek i szoruje butami o koła (mamy duże pompowane) i potem wszystkie buty mają brudne przody..

A spodnie ocieplane kupiliśmy dziś w C&A, może nie jakieś super, ale mogą być. I cena też ok.

A tak przy okazji to we wtorek w C&A mają 20% rabatu na wszystkie ubrania dla dzieci :)

reklama
Do góry