koriander
Fanka BB :)
z grouponu na solarium korzystam, jest spoko, ale mam tez groupon na zabiegi laserowe( przecenione niby z 1200 na 120zł), bylam tam raz, obsługa okropna, babka naburmuszona, poświęciła mi tylko ze 3 minuty!!!!!!!! serio- ( zmycie makijażu, laser krem) i po zabiegu, a w trakcie zabiegu powiedzialam, ze nie czuje ani ciepła ani szczypania podczas ekspozycji światłem laseru, a wiem ze powinnam czuć cokolwiek, a ona do mnie" to dobrze ze nie parzy i prosze przyjsc za 2 tyg to zrobimy jeszcze oczyszczanie maske i costam za 180 zł dodatkowo i wtedy jeszcze raz laser jeszcze heheheh ale nawet mi sie nie chcialo z nia gadac ani kłocic, wygladala, jakby nie byla zbytnio kompetentna, poza tym miala tłusta cere z tradzikiem, wiec nie wzbudzala we mnie zaufania, nie wiem czy pojde tam jeszcze, mimo ze w grouponie mialam 3 takie zabiegi w ceniezła jestem na siebie, ze znowu dalam sie nabrac hehehe ale taki juz moj los
))))) mąż sie ze mnie śmieje, on by zrobił awanturę
ja tez bym zrobila afere :-)
Kupilam sobie dzis zabieg mikroderbazji jestem ciekawa czy mi twarz po nim nie skapcieje
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)