reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

z grouponu na solarium korzystam, jest spoko, ale mam tez groupon na zabiegi laserowe( przecenione niby z 1200 na 120zł), bylam tam raz, obsługa okropna, babka naburmuszona, poświęciła mi tylko ze 3 minuty!!!!!!!! serio- ( zmycie makijażu, laser krem) i po zabiegu, a w trakcie zabiegu powiedzialam, ze nie czuje ani ciepła ani szczypania podczas ekspozycji światłem laseru, a wiem ze powinnam czuć cokolwiek, a ona do mnie" to dobrze ze nie parzy i prosze przyjsc za 2 tyg to zrobimy jeszcze oczyszczanie maske i costam za 180 zł dodatkowo i wtedy jeszcze raz laser jeszcze heheheh ale nawet mi sie nie chcialo z nia gadac ani kłocic, wygladala, jakby nie byla zbytnio kompetentna, poza tym miala tłusta cere z tradzikiem, wiec nie wzbudzala we mnie zaufania, nie wiem czy pojde tam jeszcze, mimo ze w grouponie mialam 3 takie zabiegi w cenie ;) zła jestem na siebie, ze znowu dalam sie nabrac hehehe ale taki juz moj los ;)))))) mąż sie ze mnie śmieje, on by zrobił awanturę

ja tez bym zrobila afere :-)
Kupilam sobie dzis zabieg mikroderbazji jestem ciekawa czy mi twarz po nim nie skapcieje :eek:

reklama
Ostatnio podczytywałam temat kombinezonów, też się jakoś zdecydować nie mogłam, ale ostatecznie kupiłam: BOSKI KOMBINEZON WÓJCIK SECRET TREE (1916447509) - Aukcje internetowe Allegro

i do tego płaszczyk z tej samej serii:
WÓJCIK, PŁASZCZYK - FUTERKO 80 (1893026576) - Aukcje internetowe Allegro

Wszystko jest śliczne:)
Jeszcze tylko czaję się na komplecik z czapką, szalikiem i rękawiczkami:)

Zdec, piękne to futerko, napaliłam się na nie, właśnie szukam na Hanię ale drugiego w tym rozmiarze nie ma :-(

Ja wzięłam 80, ale jest strasznie duże. Moja nadal chodzi w kurtce zimowej z zeszłego roku rozm 74. Ale Wójcik ma zawsze zawyżoną rozmiarówkę

Dlatego coś czuję że w kombinezonie się utopi i będzie jeszcze na nast rok.

reklama
Do góry