ŚliczneDziewczyny co myślicie o tym łóżeczku?
łóżko łóżka Junior BABY BOO+materac PROMOCJA (1964715509) - Aukcje internetowe Allegro
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŚliczneDziewczyny co myślicie o tym łóżeczku?
łóżko łóżka Junior BABY BOO+materac PROMOCJA (1964715509) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczne![]()
Nie wiadomo jaki tylko jest ten materac i pewnie będziecie kupować nowy jakiś porządny, ale łóżeczka fantastyczne :-)
Kasiulka widze że łóżeczko już kupiłaś, mi go wszyscy odradzili, kupiłam zwykłe...a powód jest taki że nasze dzieciaki są malutkie a to łóżeczko słąbo zabezpiecza przed spadnięciem jest niepraktyczne ja mam dość wysoką barierkę zabezpieczającą prawie dookoła łóżka a i tak boję się żeby Krzyś nie spadł jak w nim śpi
Ja robiłam Krzyśkowi pokój i dlatego kupiłam łóżko normalne, w tym dużym łóżku Krzysiek śpi tylko w dzień wtedy kiedy mogę na niego zerkac, na noc bym go w nim nie położyła bo włąśnie śpi bardzo niespokojnie i mimo barierek prawie dookoła bałabym się aby nie wypadł, na noc śpi z nami w sypialni w normalnym łóżeczku ze szczebelkami, jak raz nie włożyłam tych dwóch wyjmowanych szczebelków to wylazł z niego przez sen i spał na podłodze więc teraz zawsze je wkładam.O kurcze, już dzieci do 'normalnych' łóżek przenosicie? Ja nawet o tym nie myślałam jeszczePola tak się w nocy rzuca i przekręca, że na pewno nie prędko ją do normalnego łóżeczka przeniesiemy ze względów bezpieczeństwa.. Może po 2gich urodzinach coś pomyślimy, ale na pewno nie wcześniej
![]()
Ja robiłam Krzyśkowi pokój i dlatego kupiłam łóżko normalne, w tym dużym łóżku Krzysiek śpi tylko w dzień wtedy kiedy mogę na niego zerkac, na noc bym go w nim nie położyła bo włąśnie śpi bardzo niespokojnie i mimo barierek prawie dookoła bałabym się aby nie wypadł, na noc śpi z nami w sypialni w normalnym łóżeczku ze szczebelkami, jak raz nie włożyłam tych dwóch wyjmowanych szczebelków to wylazł z niego przez sen i spał na podłodze więc teraz zawsze je wkładam.
Ja robiłam Krzyśkowi pokój i dlatego kupiłam łóżko normalne, w tym dużym łóżku Krzysiek śpi tylko w dzień wtedy kiedy mogę na niego zerkac, na noc bym go w nim nie położyła bo włąśnie śpi bardzo niespokojnie i mimo barierek prawie dookoła bałabym się aby nie wypadł, na noc śpi z nami w sypialni w normalnym łóżeczku ze szczebelkami, jak raz nie włożyłam tych dwóch wyjmowanych szczebelków to wylazł z niego przez sen i spał na podłodze więc teraz zawsze je wkładam.
My na razie nie zmieniamy łóżeczka, czekamy aż będzie potrzebne piętrowe :-)