reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Ja tak z innej beczki :) Kombinowaliśmy z mężem i w końcu wykombinowaliśmy. Szukaliśmy pomysłu na swój własny interes i w końcu się udało :) I w związku z tym chciałam Was zaprosić do naszego sklepu z akcesoriami dla dzieci i ich rodziców Home page Jak się Wam coś spodoba, to dajcie znać na priv - zrobimy bejbibumowy rabat. Ceny narzucają nam producenci, więc na różne produkty mamy różne marże. No i dlatego na jedne rzeczy bedziemy mogli dać większy rabat, na inne mniejszy.. Jakbyście miały jeszcze jakieś sugestie odnośnie asortymentu to chętnie wysłucham.

Arica- jestem zachwycona:))) Asortyment świetnie dobrany :tak: Fajne, wysmakowane gadzety z wyższej pólki :tak: Super są te plastikowe miseczki z misiem np, smoczki z czachą albo moro i aniołkiem i diabłem :-D Organizer łazienkowy na zabawki tez rewelacja! Nigdzie wcześniej nie widzialam! Smoczek z maskotką- genialne!! Bardzo podoba mi się tez torba Duo Deluxe Edgewood i moze się skuszę, ale to raczej w styczniu ;-)

arica - extra!!! Bardzo mi się podobają, teraz takie sklepy z gadżetami są na topie:tak: życzę wam aby biznes się dobrze kręcił:tak:

zgłoście się do DD TVN tam prezentują nowe biznesy mam, kiedyś był podobny sklep, zawsze to reklama:tak:

Kobietki poszukuję jakiejś dobrej prostownicy która poradzi sobie z pudlowatymi włosami;-);-) polecacie coś?

Ja tak z innej beczki :) Kombinowaliśmy z mężem i w końcu wykombinowaliśmy. Szukaliśmy pomysłu na swój własny interes i w końcu się udało :) I w związku z tym chciałam Was zaprosić do naszego sklepu z akcesoriami dla dzieci i ich rodziców Home page Jak się Wam coś spodoba, to dajcie znać na priv - zrobimy bejbibumowy rabat. Ceny narzucają nam producenci, więc na różne produkty mamy różne marże. No i dlatego na jedne rzeczy bedziemy mogli dać większy rabat, na inne mniejszy.. Jakbyście miały jeszcze jakieś sugestie odnośnie asortymentu to chętnie wysłucham.
arica bardzo profesjonalna i mila dla oka strona! Sami robiliscie? Lubie takie :-) Produkty tak jak pisze agast z wysokiej polki, mam nadzieje ze trafia w polskie gusta i portfele, zycze sukcesu!!! wstaw chociaz raz ten link na ogolnym, nie wszystkie dziewczyny tu zagladaja! Ten sliniaczek "rockerski" kupilysmy kolezance na narodziny synka :-D byla zachwycona (na szczescie maja mega poczucie humoru :-))

Dzięki dziewczyny za miłe słowa :) Na razie wszystko się pomału rozkręca i mam nadzieję, że rozkręci się tak jak byśmy tego chcieli :)
Mama kubulki: Plecaczki są super! :) Nasza mała na razie testuje lunch bag w wersji 'piesek', paraduje z nim jak prawdziwy przedszkolak! :)
Koriander: Masz na myśli 'czerwiec' ? Zaraz wrzucę!
Gosiagro: Chyba ze 2 miesiące temu była mowa w DD TVN o takich gadżetach, więc się troche spóżniliśmy, bo nie sądzę, żeby jeszcze raz chcieli mówić o tym samym.. :/

reklama
Do góry