reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Body z Tesco są super..tylko niestety u mnie Krzysiek w rozmiar 18-24 wchodzi już na styk, ale uwielbiałam je bo jakość jest bardzo dobra, a te Disney są jeszcze często śliczne.

reklama
My też zawsze kupujemy te Disney'a z tesco body i pajace i są świetne. Zazwyczaj mi się udaje np 3 pajace za 25zł. WYdaje mi się że cena znośna:)

Jakie buciki kupujecie na teraz? My mamy narazie tylko sandałki więc muszę się i to szybko zaopatrzyć w zakryte

Już kupiłam rajstopki do żłobka i piżamki, jeszcze bluzeczki i kapciuszki muszę kupić.

Ostatnia edycja:
My narazie mamy sandałki trochę zakryte, pantofelki z przodem zakrytym, oprócz tego w dzień mała biega w całkowicie odkrytych sandałkach. Na jesień już czekają buty pełne, kiedyś na promocję w Bartku trafiłam i kupiłam na wyrost.

Ale pewnie z krotkim rekawem?.. Teraz przydałyby sie z długim, ale może skuszę się na jakieś z krótkim, będzie już zapas na przyszłą wiosnę ;)

A to są pojedyncze sztuki, czy jakieś zestawy? I w jakiej cenie?

z długim rękawem też były, pojedyncze sztuki lub w zestawach, kupilam zestawy po 3 szt za 22 zł, skusilam sie tez na nowa kolekcje pięciopak za 58zeta
ale pajaców nie było w promocji, a chcialabym jeszcze kupic

reklama
Do góry