reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Udało mi się kupić w samą porę na wyjazd do tatusia takie krzesełko turystyczne do karmienia, za UWAGA 30zł ;) ale jestem zadowolona ;) THERMOBABY - BABYTOP KRZESEŁKO DO KARMIENIA (1779432464) - Aukcje internetowe Allegro

Aha, kiedyś chyba ktoś coś pisał o pieluszkach z Kauflandu Wickies, ja kupiłam z ciekawości, i muszę powiedzieć że są OKROPNE!!!! Może i tanie ale taki szajs że szkoda gadać... szeleszczą jak dziecko się rusza, kupa wyszła bokiem i w ogóle, nie fajnie... :( jeszcze mi brakuje spróbować DADA i HUGGIES i chyba wszystkie mamy za sobą ;)

reklama
Udało mi się kupić w samą porę na wyjazd do tatusia takie krzesełko turystyczne do karmienia, za UWAGA 30zł ;) ale jestem zadowolona ;) THERMOBABY - BABYTOP KRZESEŁKO DO KARMIENIA (1779432464) - Aukcje internetowe Allegro

Aha, kiedyś chyba ktoś coś pisał o pieluszkach z Kauflandu Wickies, ja kupiłam z ciekawości, i muszę powiedzieć że są OKROPNE!!!! Może i tanie ale taki szajs że szkoda gadać... szeleszczą jak dziecko się rusza, kupa wyszła bokiem i w ogóle, nie fajnie... :( jeszcze mi brakuje spróbować DADA i HUGGIES i chyba wszystkie mamy za sobą ;)
my Dada uzywalismy w Pl caly czas, rzeczywiscie niewiele sie roznia od oryginalnych pampkow

A to krzeselko to prawdziwy must jak sie duzo podrozuje, my je mamy juz od kilku miesiecy bardzo zadowoleni zwlaszcza ze niestety nie wszedzie w restauracjach posiadaja krzeselka dla dzieci, no i na wizyty u "niedzieciatych" tez super :))

a się wrąbałam z tymi Wickies'ami... szkoda mi wyrzucać, więc raczej je wykorzystam, ale są takie okropne że aż mnie trzęsie jak je widzę... następnym razem kupię Dada w Biedronce

My mamy na jesień butki Bartka, a teraz Gosia nosi lekkie butki pod kostkę lub sandałki.
Co do pieluch ja spróbowałam dady i nie byłam zadowolona- owszem bardzo miękkie, ale duuuużo mniej chłonne od pampków. My lecimy tylko na pampersach, nawet już nie próbuję kombinować....
A propos- w Realu promocja- dziś kupiłam dwupak Pampersa po 58 pieluszek za 84 zł.

Też z pieluszkami nie kombinuję.
Pampersy sprawdzone i koniec.
A propos coś tam w Rossmanie będzie że 06.09 trzeba się zalogować na ich stronę i wydrukować jakiś kupon, wtedy pampersy po 39,99 będą:)

jeśli chodzi o pampki to jednak pampersy są najlepsze, po namowie sąsiadki zaczełam używać haggisów i nie polecam, każdpampers przesikany, nie wytrzymywały nocy:/ terazmamy pampers premium care ale chyba wrócimy do pants jednak, nie ma płaczu przy zakładaniu chociaż też mnie troszke zaczeły wkurzać ostatnio...

reklama
Do góry