reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

bardzo dobre podejście :) z tych linków jak dla mnie to 2 lub 3 :)

Zyrrafka - ten słonik wydaje się fajny na prezent, a nie myślałaś o ciastolinie?? Pełno jest przeróżnych zestawów ... CIASTOLINA Play Doh MAGICZNA LODZIARNIA 8 TUB!!!!! (1741819434) - Aukcje internetowe Allegro i jak kaski zostanie to jakieś ubranko do tego

Dziewczyny czy na piaskownicę dla naszych szkrabów nie jest za wcześnie? Ma któraś? Iga wszystko musi włożyć do buzi i tak się zastanawiam czy piasek też by pchała :eek:

Oskara piaskownica nie interesuje, jakjuz do niej wejdzie to tylko własnie po to by najeść się piachu:)

reklama
bardzo dobre podejście :) z tych linków jak dla mnie to 2 lub 3 :)

Zyrrafka - ten słonik wydaje się fajny na prezent, a nie myślałaś o ciastolinie?? Pełno jest przeróżnych zestawów ... CIASTOLINA Play Doh MAGICZNA LODZIARNIA 8 TUB!!!!! (1741819434) - Aukcje internetowe Allegro i jak kaski zostanie to jakieś ubranko do tego

Dziewczyny czy na piaskownicę dla naszych szkrabów nie jest za wcześnie? Ma któraś? Iga wszystko musi włożyć do buzi i tak się zastanawiam czy piasek też by pchała :eek:

ciastolinę już ma

Łukaszek uwielbia bawić się w piasku, nie je go. Jeśli jesteśmy na plaży to tylko musze uważać na kamyczki, bo kamyczki często do buźki wpycha

Nie przekonasz się jeśli nie spróbujesz :-) zresztą trochę piasku też jej nie zaszkodzi, przekona się że jest ble i da spokój z wkładaniem do buzi :-) Kamila na początku irytowało że mu piasek między palcami przelatywał, fajnie się denerwował :-)

ja już chyba nie ubiorę nigdy dwuczęsciowego, musiaŁABYM MIEĆ CHYBA MAJTKI ODRAZU Z GOLFEM HEHEHE

I na co byś ten golf założyła :-D :p :p

A ja mam gdzieś że mam 7kg nadwagi...nie cierpie jednoczęściowych a przecież nie założę spodni i bluzy, więc muszę się pogodzić z sadełkiem i wyjść na plażę

7 kg to tyle co nic :-) też bym chciała :-)

hehe Jagoda uwielbia piaskownicę, a ma pole do popisu

Załączniki

• 100_4482.jpg
    100_4482.jpg
    54,7 KB · Wyświetleń: 77
  • 100_4485.jpg
    100_4485.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 117
W tesco karton za 104zl.

A my ostatnio uzywamy pieluch z Lidla i dają radę:) Przepuszczają powietrze, pupa sie nie odparza, nie przeciekają. Małe opakowanie 14szt za 6zł:))) Ale na noc jednak pampki zakładam..
Musze jeszcze te Dady wyprobować z Biedronki.

Ostatnia edycja:
W tesco karton za 104zl.

A my ostatnio uzywamy pieluch z Lidla i dają radę:) Przepuszczają powietrze, pupa sie nie odparza, nie przeciekają. Małe opakowanie 14szt za 6zł:))) Ale na noc jednak pampki zakładam..
Musze jeszcze te Dady wyprobować z Biedronki.
dla mnie te z dady są najlepsze ze wszystkich, nawet papmersa przy nich wymiękają:D(i najtańsze;)

reklama
Do góry