reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
lepsze niż babydreams??
chodzi Co o te z Rosmana?ostatnio kupiłam,ale to chyba nie te..też z rosmana,ale jakies inne i są blee, robią się jakies lulki jak jest siku:/ ale kupię te o których piszesz i zobaczym czy wytrzyma :-D(moje dzieci przed snem wypijąją 3*120ml i ida wtedy spać, więc pieluszki rano są jak bomby:-D)czasami oczywiście mamy powódz:-D:baffled:

Od dzisiaj do ktoregos tam września (nie pamiętam :) w SMYKU 25% rabatu na wszystkie ubrania i buty. Kupiłam dziś małej parę rzeczy, ale najbardziej jestem zadowolona z super kamizelki puchowej na jesień :) Znalazłam ją oczywiście na dziale dla chłopców, bo na dziewczynkach WSZYSTKO w różu, no do porzygania! A na chłopcach - szare, niebieskie, granatowe, zielone, brązowe.... Kamizelka jest w pasy białe, szare, zielone i niebieskie i ma śmiesznego ludka na plecach i z przodu na piersi. Kolory delikatne, jasne, dla dziewczynki według mnie też może spokojnie być! Powinna być na dziale 'unisex' :)

Arica ile dałaś za bezrękawnik bo też muszę kupić??

Kupiłam taki:
all_kam.jpgall_kam_tyl.jpg Kosztował normalnie 59,90zl. Do tego dokupiłam jeszcze koszulkę i rajstopki : all.jpg i zaplaciłam za całość 80parę zł.. A spódniczkę znalazłam w Zarze - przeceniona była z 45 zł na 9,90 - nie mogłam sobie odmówić :) Jest z super miękkiego niby jeansu, na gumce - rewelka! Tylko że dopiero w domu zorientowałam się, że ma wszyte majteczki, tak że na jesień raczej odpada, bo się dziecku pupcia zagotuje od pampersa, majteczek od spódniczki i rajstopek.. Ale póki co to na razie jest ciepło i może w niej chodzić z gołymi nogami! :)

Kupiłam taki:
Zobacz załącznik 383260Zobacz załącznik 383261 Kosztował normalnie 59,90zl. Do tego dokupiłam jeszcze koszulkę i rajstopki : Zobacz załącznik 383262 i zaplaciłam za całość 80parę zł.. A spódniczkę znalazłam w Zarze - przeceniona była z 45 zł na 9,90 - nie mogłam sobie odmówić :) Jest z super miękkiego niby jeansu, na gumce - rewelka! Tylko że dopiero w domu zorientowałam się, że ma wszyte majteczki, tak że na jesień raczej odpada, bo się dziecku pupcia zagotuje od pampersa, majteczek od spódniczki i rajstopek.. Ale póki co to na razie jest ciepło i może w niej chodzić z gołymi nogami! :)

a nie mozesz tych majteczek odpruć?:p

arica...dzięki...super ten bezrękawnik....może jutro wyskoczę do Smyka

Edit.... Wybiera się któraś z was może do H&M?? Interesuje mnie czy są jakieś bluzeczki dla chłopców z AUTAMI w rozmierzę 86/92..

Ostatnia edycja:
reklama
w tesco jest wyprzedaz "starej" kolekcji body za pół ceny;) kupilam dzisiaj sporo i sa takie ładne ;) głównie w rozmiarze 18-24 mce

Ale pewnie z krotkim rekawem?.. Teraz przydałyby sie z długim, ale może skuszę się na jakieś z krótkim, będzie już zapas na przyszłą wiosnę ;)

A to są pojedyncze sztuki, czy jakieś zestawy? I w jakiej cenie?

Do góry