reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
A ja nadal nie wiem co kupić Gai:)
A co Gaja lubi, bo to najważniejsze.
Krzysiek lubi oglądać książeczki z tej serii Maluch poznaje Zwierzęta w domu [nowa] (1730286412) - Aukcje internetowe Allegro
a to jego ulubiona KOCIĘTA. OBRAZKI DLA MALUCHÓW nowa !!! (1728168020) - Aukcje internetowe Allegro
z tej serii są bardzo ładne obrazki
Dla dziewczynki chyba trudniej teraz coś znaleźć bo na lalki to chyba za wcześnie dla chłopca łatwiej bo widzę po Krzyśku że każdy samochód to hit.

a ja dziś zakupiłam kubek niekapek z canpola, jestem bardzo zadowolona, chyba da radzą rady pić w nocy, bo mam z Aventu to jest lipa...jak się sprawdzi to kupie 2gi:-D

Jeśli nie macie, to proponuję kupić dziecku klocki DUPLO :) Są takie od 1,5 roku albo od 2 lat. Pola dostała takie na pierwsze urodziny i może nie jest nimi zachwycona, ale bawimy się nimi razem :) Tzn ja układam wieżę, a ona ją rozwala i tak w kółko. I ma przy tym niezłą radochę! :) A potem uczymy się wszystko z powrotem wrzucić do pudełka, więc i zahaczamy o edukację ;)
Na allegro jest tego mnóstwo, tu przykładowy zestaw:

LEGO DUPLO 5506 PUDŁO 71 KLOCKÓW, KRAKÓW (1722621817) - Aukcje internetowe Allegro

U nas największą frajdą jest okienko i piesek, bo mamy taki zestaw z pieskiem i chłopkiem. A tak poza tym to wszystkie inne zabawki są dobre na chwilę, a potem idą w kąt.. A takimi klockami to pobawi się trochę teraz, jak i za 3 lata.

Adorea Jas tez ma duplo i nie da rady wsadzic calego klocka do buzi, nawet te nejmniejsze nie pasuja:)
my tez zaczelismy zbierac zestawy duplo, na razie ma podstawowy w wiaderku plus jakies zwierzatka, pozniej mozna dokupowac fajne rzeczy

Adorea Jas tez ma duplo i nie da rady wsadzic calego klocka do buzi, nawet te nejmniejsze nie pasuja:)
my tez zaczelismy zbierac zestawy duplo, na razie ma podstawowy w wiaderku plus jakies zwierzatka, pozniej mozna dokupowac fajne rzeczy
Dzięki...podobają mi się te klocki więc powoli zaczniemy je zbierać :) ale najpierw muszę mu kupić książki Auta i Auta2 no i mam jeszcze upatrzony jeden model samochodu AUDI A4 B6 SKALA 1:24 WELLY (1605426156) - Aukcje internetowe Allegro w prawdzie kolor troszkę inny ale model ten sam którym my jeździmy :)

reklama
Ja ostatnio napaliłam się na drewniane klocki dla Kamila, tylko muszę jeszcze mojego przekonać :-)

adorea - mi się podoba 2 i 3 z większym nastawieniem na 2

Do góry